Foci

2016.05.17. 12:35

Szatmári Ádám Barcelonába utazhat

Dunaújváros - Pünkösd hétfőn már ötödik alkalommal rendezték meg az Akarat Ereje Kupa kispályás labdarúgó tornát, amely egyben a Forever Cup országos kupa egyik selejtezője is volt.

Gróf András

Az eredményhirdetést követően mindenki elégedetten mosolygott

Ezzel a rendezvénnyel egy súlyos betegséggel küzdő kisfiúnak, Szatmári Ádámnak igyekeztek segítséget nyújtani a szervezők. Az idei meglepetés ajándéka a spanyol bajnok Barcelona csapatának egy őszi mérkőzésére szóló kétszemélyes utazás volt, amit a nevezési díjakból és egyéb hozzájárulásokból befolyt összegből biztosítanak. Az ajándékot Lassingleitner Fruzsina az Oktatási, kulturális, ifjúsági és sportbizottság tagja, valamint Tóth Imre, a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Társadalmi Felelősségvállalás Bizottságának elnöke adta át a fiatalembernek.

Az Akarat Ereje Kupa férfi mezőnyének végeredménye:1. Karmacsi Autó, 2. Mészi-Frucht, 3. Mirage. Különdíjasok: Márki Dénes (Karmacsi Autó) legjobb játékos, Takács László (Mészi-Frucht Kft.) legjobb kapus, Miklós István (Mirage) gólkirály.

Az Akarat Ereje Kupa női mezőnyének végeredménye:: 1. Baracs FC, 2. Pálma FC, 3. Dunaújváros PASE. Különdíjasok: Polyák Dorina (Baracs SE) legjobb játékos, Kálló Noémi (Baracs SE) legjobb kapus, Bozsik Brigitta (Baracs SE) gólkirály.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!