Foci

2015.03.26. 16:19

Megye I.: az ikszek után pontok kellenek

Székesfehérvár - A Viszló Trans megyei I-es labdarúgó-bajnokság 20. fordulója előtt a pályaválasztók edzőit kértük az esélyek latolgatására.

Gróf András

Márc. 28. Szombat, 15.00:

Velence Bericap (2.) - Ercsi (9.) Pavlik József, a Velence-Bericap vezetőedzője: - 4-2-4-ben fogunk játszani, az ellenfél térfelén megpróbálunk labdát szerezni és abból gyors befejezésekre törekszünk. A héten elvégzett munka során is erre koncentráltunk, ezt gyakoroltuk. Megpróbáljuk nagy nyomás alá helyezni az Ercsit. Győzelmet várok, annak ellenére, hogy szántóföldön készülünk, és a pályánk minősége lassan rosszabb a szárinál.

Martonvásár (8.) - Dunaújváros PASE II (6.)

Patkós Csaba, a Martonvásár vezetőedzője: - Ha tovább akarunk lépni, akkor ezeket a meccseket meg kell valahogy fogjuk. Azonos erők csapnak össze, a pillanatnyi forma dönt majd. Bízom a sikerben, hazai pályán nyernünk kell. Elek Arnold eltiltás miatt nem léphet pályára. Sok a fiatal játékos a csapatban akik ügyesen játszanak.

Szombat, 15.30:

Dunafém-Maroshegy (16.) Szár (11.)

Gelencsér Tibor, a Dunafém-Maroshegy edzője: - Az elmúlt két fordulóban rúgtunk hat gólt, ami azt jelzi, hogy a támadójátékunkkal nem volt különösebb gond, viszont kaptunk ötöt, ami a védekezésünk kritikája. Amennyiben az esetleges középpályás labdavesztéseinkből gyorsabban és szervezettebben vissza tudunk állni, szombaton ismételten pontot vagy akár pontokat szerezhetünk. A Szár idén kissé rapszodikus csapat, képesek bravúrokra, de olykor váratlan vereségekbe is beleszaladnak. Szeretnénk nyerni.

Márc. 29. Vas., 16.00:

Mór (3.) - Tordas (10.)

Horváth Zoltán, a Mór vezetőedzője: - Remélem, hogy ki tudunk állni, mert nagyon sok a sérült. Ha nem tudunk változtatni és engedjük a durva játékot, a szövegért pedig büntetünk, akkor nagy baj van a magyar labdarúgásban. Keresztszalag-szakadás, bokaszalag-szakadás, és szárkapocscsont-repedés miatt vannak hiányzóim, mindannyian a pályán szerezték sérüléseiket, a büntetés pedig elmaradt. Minden mérkőzést magas hőfokon játszottam, és ezt várom el a játékosaimtól is. Ezt a játékot futás és iram nélkül nem lehet játszani. A kis fiatal csapatommal győzelemre játszunk a Tordas ellen is. Eddigi jó szereplésünk annak köszönhető, hogy keményen és rengeteget edzünk.

Puskás FC II (13.) - Sárszentmiklós (4.)

Sipos Zoltán, a Puskás FC II vezetőedzője: - Nagyon kemény csatára számítok, ha azt az arcunkat mutatjuk, mint két hete, akkor bármi lehet a hétvégén. Sok helyzetet dolgoztunk ki a múlt héten Bicskén, de ha azt akarjuk hogy ezek be is menjenek, akkor ahhoz többet kell tenni. Próbáljuk összeszedni magunkat, nagyon jó csapat jön hozzánk, de szeretnénk otthon tartani a három pontot. Tisztában vagyunk az ellenfél tudásával, készülünk rájuk, és jó lenne viszontlátni a gyakorolt dolgokat a pályán is.

Polgárdi Vertikál (5.) - Iváncsa (1.) (Kápolnásnyék) Beszédes Sándor, a Polgárdi Vertikál vezetőedzője: - Minden elismerésem a játékosaimnak, hogy ilyen megfogyatkozott létszám mellett, ifista gyerekekkel a soraikban is becsületesen megállják helyüket a versenyben. Remélem, hogy kitart ez a fegyelem és lelkesedés a továbbiakban is. Minden tiszteletünk a listavezetőé. Különösen úgy, hogy három-négy játékosukat a Vidi utánpótlásából ismerem, együtt dolgoztunk. Mindent elkövetünk, hogy megnehezítsük az Iváncsa dolgát és jó eredményt érjünk el. Számunkra a döntetlen és a tisztes helytállás is jó eredmény.

Kisláng (14.) - Bicske (15.) Rehák Viktor, a Kisláng vezetőedzője: - Egy sérültünk kivételével, teljes csapattal tudjuk fogadni a Bicskét. Mindenképpen a győzelem az elfogadható eredmény számunkra, a kiesés elleni harcban nélkülözhetetlen a pontok megszerzése. Megint kicsit nehezebb helyzetbe kerültünk a pontlevonással járó büntetéssel, de ezzel nem foglakozom. A játékkal kell foglalkoznunk, arra kell koncentrálnunk, hogy jól érezzünk magunkat a pályán és jól játszunk. Ha így lesz, akkor az eredmények is jönnek majd.

Mezőfalva (12.) - Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő (7.) Masinka László, a Mezőfalva vezetőedzője: - Hiába tartotta magát jól a csapat az Iváncsa ellen, olyan dolgok történtek a héten, amik mély nyomot hagytak bennem. Levontak tőlünk öt pontot egy lejárt sportorvosi engedély miatt. Remélem, hogy ez egy kis dacot vált ki a csapatból. Próbálunk a helyi srácokra támaszkodni, legutóbb is 16-ból 14 mezőfalvi volt. Hazai pályán győzni szeretnénk.



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!