Foci

2015.09.03. 15:09

Az újonchoz utazik a Mezőfalva

Dunaújváros - A harmadához érkezett a 2015/2016. évi Fejér megyei labdarúgó-bajnokság őszi szezonja. Szombaton, illetve vasárnap már az ötödik fordulót játsszák a csapatok.

Gróf András

A Viszló Trans első osztályban vasárnap az újonc Lajoskomárom otthonában lépnek pályára a mezőfalviak, akik remek formában vannak. Az előző fordulóban hazai pályán magabiztos győzelmet arattak a Sárosd ellen, szerdán pedig a idegenben a Fejér megyei Magyar Kupa sorozatban is továbbjutottak a Baraccsal szemben. A Lajoskomárom sem panaszkodhat, hiszen az előző két fordulóban hat pontot gyűjtöttek. Hazai környezetben 4-1-re legyőzték a Polgárdi együttesét, majd vendégként Bicskén diadalmaskodtak 2-0-ra. A Mezőfalva gárdája győzelem esetén megelőzné aktuális ellenfelét.

A piros mezes Balázs Norbert (5) az ősszel eddig két mérkőzésen szerepelt a kulcsiak kezdő tizenegyében
Fotó: Ady Géza

A másodosztály Agárdi Termál csoportjában szombaton a Baracs együttese Szabadegyházára látogat. A baracsiak eddig mind a négy találkozójukat megnyerték, míg a házigazdák csupán egyszer hagyták el győztesen a küzdőteret. A papírforma tehát vendég győzelmet ígér, amit a baracsiak szeretnének is érvényesíteni. Vasárnap a botladozó rácalmásiak a Pusztaszabolcs együttesét fogadják. Nem valószínű, hogy ezen a napon kezdik meg a felzárkózást a középmezőnyhöz. Az adonyiak az elmúlt fordulóban egy fordulatos meccsen diadalmaskodtak a Kulcs ellen. Ebben a körben a tabella hetedik helyén álló Nagylókot fogadják. A két győzelemmel és két vereséggel kezdő Nagykarácsony Enyingen gyarapíthatja a pontjai számát. A sereghajtó kulcsiak az előző héten végre megtalálták a góllövő cipőjüket, hosszú gólcsendet követően háromszor is betaláltak az ellenfél kapujába. Az viszont már más dolog, hogy ez is kevés volt a pontszerzéshez, hiszen négyszer kapitulált a védelmük. Talán Kálozon megszerezhetik az első pontjukat.

A harmadosztály Horfer Serleg csoportjában minden találkozót vasárnap rendeznek. A Mezőfalva második számú együttese a listavezető Nagyvenyim gárdáját fogadja. Meglepetés lenne, ha nem a vendégek diadalmaskodnának. A kilencedik helyen álló előszállásiak a dobogón harmadik helyén tanyázó Déget fogadják. A Kisapostag az elmúlt héten megszerezte első pontját, de még így is mínusz két ponttal állnak az utolsó helyen. Kevés annak a realitása, hogy a Cecén lejátszott összecsapást követően jelentősen változna a jelenlegi pozíciójuk.

A szombati Szabadegyháza Baracs másodosztályú összecsapás kezdési időpontja 13 óra, a többi mérkőzésen egységesen 16.30 órakor indítják útjára a labdát a játékvezetők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!