Foci

2016.05.27. 15:20

Az utolsó előtti játéknap

Dunaújváros - Az utolsó előtti fordulót rendezik ezen a hétvégén a 2015/2016. évi Fejér megyei labdarúgó-bajnokságok mindhárom osztályában.

Gróf András

A fehérben játszó mezőfalviak vasárnap a Mártonvásárt fogadják

A Viszló Trans első osztályban az előző öt fordulóban tizenhárom pontot szerző mezőfalviak vasárnap a Martonvásár együttesét látják vendégül. A házigazdák természetesen szeretnék folytatni a menetelésüket, de reálisan nézve már se előrébb, se hátrébb nem tudnak kerülni a bajnoki tabellán, így talán borítékolható az év végi nyolcadik helyezésük.

A másodosztály Agárdi Termál csoportjában minden összecsapást vasárnap rendeznek. Az utóbbi hetekben harmatosan szereplő Rácalmás gárdája a Sárszentmiklós második számú együttesét fogadja. Mivel a vendégek első csapata is vasárnap játszik, így kérdés milyen összetételben lépnek majd pályára. A Nagykarácsony ezúttal a legutóbbi két meccsen is 5-0-s vereséget szenvedő Besnyőt fogadja. Igaz, a házigazdák sem szerepeltek jobban, hiszen 5-2-re és 5-0-ra kaptak ki az előző két körben. A kulcsiak Seregélyesre utaznak, ahol meglepetés lenne a pontszerzésük. A baracsiak otthon a Nagylók ellen hangolódhatnak az utolsó fordulóra, amikor az Aba-Sárvíz pályáján dőlhet el a bajnoki cím sorsa. Természetesen ehhez ebben a körben mindenféleképpen be kell gyűjteniük a három pontot. Négy győztes mérkőzést követően Kislángra utaznak az adonyiak, ahol azonban nem ők az esélyesek.

A harmadosztály Horfer Serleg csoportjában szintén minden mérkőzés a hét utolsó napján lesz. A körzetünkhöz tartozó együttesek közül a Kisapostag a Mezőszilas vendége lesz. A papírforma egyértelmű hazai sikert ígér. A középmezőnyhöz tartozó Mezőfalva II a dobogó harmadik fokán álló Sárbogárd vendége lesz. Nem vár egyszerű feladat az előszállásiakra, akikre a listavezető Iváncsa II-Beloiannisz vendégeként vár az áldozati bárány szerepe. A második helyen tanyázó nagyvenyimiek a Sárszentágota otthonában gyűjthetik be a pontokat. A sereghajtó perkátai együttes a Déget fogadva kozmetikázhatja valamelyest az eddigi teljesítményét.

Minden mérkőzés kezdési időpontja 17 óra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!