Foci

2015.05.15. 15:52

A mezőfalviak teljes kerettel készülhetnek a Puskás Akadémia II elleni sorsdöntő összecsapásra

Dunaújváros - A Fejér megyei labdarúgó-bajnokságokban a célegyenesbe érkezett a mezőny. A Viszló Trans első osztályban, és a másodosztály Agárdi Termál csoportjában már eldőlt a bajnoki cím sorsa, de a harmadosztály Horfer Serleg csoportjában még nyílt a küzdelem.

Gróf András

A Viszló Trans első osztályban a Dunaújváros PASE második csapata és a Mezőfalva is vasárnap lép pályára hazai környezetben. A nyolc forduló óta veretlen újvárosiak a rapszodikusan szereplő Ercsi együttesét fogadják. Ősszel szerencsés körülmények között szerezte meg a három pontot idegenben a DPASE II, hiszen az ercsiek tizenegyest is hibáztak. A házigazdák abban bíznak, hogy ezúttal könnyebb dolguk lesz. A középmezőnyben tanyázó ercsiekre az a jellemző, hogy bárkitől ki tudnak kapni, de a mezőny bármelyik tagját képesek legyőzni. Kérdés, hogy ezúttal melyik arcukat mutatják. A kiesés ellen menekülő Mezőfalva gárdája a Puskás Akadémia második számú együttesét látja vendégül. A mezőfalviak végre teljes kerettel készülhetnek az összecsapásra, amelyen igen fontos három pontot szerezhetnek. Nem lesz azonban könnyű dolguk, mert a felcsútiak tavasszal eredményesen szerepeltek. A mezőfalviak esetleges győzelmükkel bebiztosíthatnák az első osztályú tagságukat a következő bajnoki szezonra.

Fotó: Zsedrovits Enikő

A másodosztály Agárdi Termál csoportjában rendezik a Kulcs - Mezőszilas találkozót. A kulcsiak az elmúlt héten idegenben szereztek három pontot, így győzelmi reményekkel várják a sereghajtó együttest. Vasárnap Nagykarácsonyba utaznak a baracsiak. A mérkőzés esélyesei a vendégek, de az újonc az utóbbi két meccsen harcos erényeket csillogtatott, így talán megnehezíthetik a rutinosabb vendégcsapat dolgát. Az adonyiak ezúttal a Káloz otthonában vendégeskednek. A két csapat között tizenhat pont a különbség a házigazdák javára, ami alapvetően meghatározza a győzelmi esélyeket.

A harmadosztály Horfer Serleg csoportjában szombaton rendezik a Rácalmás Perkáta összecsapást. A házigazdák az előző fordulóban otthon szenvedték el idei első vereségüket a Sárszentmiklós második számú csapata ellen, amit minden bizonnyal szeretnének feledtetni a szurkolóikkal.

A vasárnapi programban a körzetünkhöz tartozó együttesek a következő párosításban lépnek majd pályára: Sárbogárd - Kisapostag-DASE, Nagyvenyim - Vajta, Előszállás - Alap.

Mindhárom bajnoki osztályban a mérkőzések kezdési időpontja 17 óra.

Címkék#megyei foci

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!