Foci

2014.09.26. 18:35

Beindult a Mezőfalva

Szeptember hónap utolsó hétvégéjén a hetedik fordulót rendezik a Fejér megyei labdarúgó-bajnokság mindhárom osztályában.

Gróf András

A Viszló Trans első osztályban ma a Martonvásár együtteséhez látogat a Mezőfalva. Az utóbbi egy hét jól alakult a mezőfalviak számára, hiszen az előző fordulóban a Dunafém-Maroshegy ellen megszerezték idei első győzelmüket, és szerdán a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő otthonában is pontot szereztek az ötödik fordulóból bepótolt összecsapáson. Ezzel elkerültek a tabella végéről, és jelenleg mostani ellenfelükkel azonos pontszámmal a tizenharmadik helyen állnak. Vasárnap a Dunaújváros PASE második csapata a Szár gárdáját fogadja. Az újvárosiak az elmúlt héten egy alaposan megerősített csapattal az újonc Tordas otthonában 5-0-ra diadalmaskodtak. A száriak legyőzése nem tűnik lehetetlen feladatnak, hiszen ők elsősorban az igen gyenge minőségű hazai pályájukon vitézkednek.

A másodosztály Agárdi Termálcsoportjában ma rendezik a Kulcs LMSK és a Szabadegyháza Nagykarácsony mérkőzéseket. A középmezőnyhöz tartozó kulcsiak három megszerzett ponttal megerősíthetnék pozíciójukat, amire reális esélyük is van. Az újonc Nagykarácsonynak öt fordulóra volt szüksége, hogy alkalmazkodjon a magasabb osztály követelményeihez, hiszen a hatodik körben a Seregélyes ellen három pontot sikerült gyűjteniük. A felújított szabadegyházi pályán is képesek lehetnek meglepetést okozni. Vasárnap az adonyiak Sárosdon lépnek pályára. Ezen a találkozón azt hiszem borítékolható a hazaiak győzelme, aminek csak az arány lehet kérdéses. A sárosdi együttes kiemelkedik a mezőnyből. Az eddigi hat meccsükön negyvenhárom gólt szereztek, és csak négyet kaptak. Bajnoki elsőségükre azt hiszem, nagy tétben lehetne fogadni. A baracsiak az elmúlt héten éppen a Sárosdtól kaptak ki hazai környezetben. Most sem vár rájuk könnyű feladat, hiszen a jelenleg második helyen álló, eddig minden meccsét megnyerő Aba-Sárvíz otthonában lépnek pályára.

A harmadosztály Horfer Serleg csoportjában ma a következő két mérkőzést rendezik: Rácalmás - Sárbogárd, Kisapostag-DASE - Sárszentágota. A vasárnapi program: Alap- Perkáta, Cece - Nagyvenyim, Dég - Előszállás.

Mindkét napon 15 órakor kezdődnek az összecsapások.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!