Foci

2016.07.13. 18:45

Bemutatkozott az új mezőfalvi futballedző

Mezőfalva - Hétfőn este hat órakor a mezőfalvi futballpályán az első felkészülési edzés előtt mutatkozott be Horváth Csaba az együttes új edzője. Tervekről, lehetőségekről kérdeztük.

Horváth László

- Szeretnénk folytatni azt a fajta jó teljesítményt, amit a tavaszi szezonban mutatott a társaság. Nem lesz egyszerű az ismétlés. Nagyon remélem, hogy a csapat egyben tud maradni! Ezen dolgozunk és célként tűztük ki néhány posztra új igazolások megkötését. Úgy érzem, nem lehetetlen kihozni a fiúkból az elmúlt időszak pozitív eredményeit - kezdte a tréner.

Fehér pólóban, nyakában síppal Horváth Csaba (b5) a sikeres tavaszi ismétlést várja új csapatától

Milyen távon képzeli a jövőt Mezőfalván Horváth Csaba - tettük fel a kérdést.

- Olyan munkát szeretnék lerakni, amire lehet a jövőben építeni. A félév végén meglátjuk a folytatás lehetőségét, irányát - adott rövid interjút újságunknak a Kisapostagról érkező tréner. Mezőfalva érdekes ősz előtt áll. A szomszéd község, Baracs is feljutott a Megye I. osztályba. A csoportbeosztás forgatókönyvébe még az is belefér, hogy egymás ellen játszik a két falu, ami azért sejtet különleges összecsapást, mert Baracson több volt mezőfalvi futballista is van a csapatban. Iváncsa - Mezőfalva párbaj sem lesz meglepetések nélküli, mivel Iváncsát a most tavasszal Mezőfalváról távozott Masinka László vezeti. Egyelőre tart a játékosok átigazolási szakasza. Mezőfalvánál még kiszámíthatatlan, milyen kerettel lépnek pályára az ősszel, illetve a hamarosan induló Fejér megyei kupában és a Magyar Kupában.

A tavaszi fordulók végeredménye emlékeztetőül. A nagy csapat teljesítménye a következő képpen alakult: 12 győzelem, 4 döntetlen, 14 vereség, 51 lőtt gól, 55 kapott gól, -4 gólkülönbség és 40 pont. A góllövő lista 31. helyén találjuk az első mezőfalvi játékosokat. Balázs Sándor és Boros Benjamin egyaránt 8-8 gólt rúgott. Az ifinél a lista eredménye a dicsőséges 3. helyezés, 20 győzelem, 1 döntetlen, 7 vereség, 113 lőtt gól, 43 kapott. Gólkülönbség 70, 61 pont. A góllövő táblázatban már a 10. helyen mezőfalvi név áll. Balogh Dániel 22 találattal vezeti a hazai gólgyártók mezőnyét. Mögötte Sümegi Ádám László a 13. helyen, 17 gólt szerzett. Mezőfalva II. csapat év végi eredménye: 7. hely, 11 győzelem, 2 döntetlen, 11 vereség, 75 lőtt gól, 63 kapott gól, gólkülönbség 12, 35 pont. A góllövő listán 8. helyen, 18 góllal Rabijász Dávid található. A 13. helyet 14 góllal Márok Máté foglalja el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!