Foci

2015.01.26. 19:40

Futsal: bravúros pontszerzés

Szombathely - A futsal első osztályú bajnokság tizenhatodik fordulójában idegenben lépett pályára hétfő este a Dunaferr-DF-Renalpin FC együttese.

Gróf András

Swietelsky-Haladás VSE - Dunaferr-DF-Renalpin 4-4 (1-2)

Aréna Savaria, 300 néző. Vezette: Horváth Zoltán (Ábrahám, Horváth Z.).

Dunaferr-DF-Renalpin FC: Hegedűs Aradi, Szente, Safar, Nagy R. Csere: Togoi, Schrancz B., Fekete R., Ivacs, Nagy A., Szabó G., Rigó (kapus). Vezetőedző: Baranyai Pál.

A mérkőzés fontosságára jellemző, hogy a dunaújvárosi együttes már vasárnap elutazott a helyszínre, ahol hétfőn délelőtt edzést is tartottak. Remekül is kezdte az összecsapást a dunaújvárosi gárda. Nagy Attila már az ötödik percben megszerezte a vezetést, amit Fekete Róbert két perc múlva megduplázott. A játékrész tizenharmadik percében Ivacs egy szerencsétlen öngólt vétett. A fordulást követően öt perc alatt Öreglaki egyenlített. A félidő közepén Schrancz Balázs és Szente góljaival ismét kétgólos előnye volt a vendégeknek.A hajrában azonban Öreglaki és Hajmási góljaival döntetlen lett a vége. Mivel a felsőházi rájátszást érő hatodik helyért vívott harc legnagyobb riválisa, az 1988 Déli FC 8-1-es vereséget szenvedett a listavezető Rába ETO otthonában, így az újvárosi együttes előrelépett a vágyott pozícióba.

 

Címkék#futsal

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!