Foci

2014.11.24. 19:51

Carissa Kupa

Dunaújváros - Január 2-4. között már tizenharmadik alkalommal rendezik meg az ország egyik legjelentősebb kispályás labdarúgó-tornáját a Dunaújváros Sportcsarnokban, amelyre harminckét csapat nevezését várják a szervezők.

Gallai Péter

A sportos évkezdet úgy tűnik, tetszik a labdarúgóknak, hiszen az ország legkülönbözőbb pontjairól jelezték már részvételi szándékukat csapatok, de a helyi együttesek is készülődnek, hogy ha lehet, itthon tartsák a trófeát. Most is lesz a tornán tombola, amelynek a fődíja két személyre szóló belépőjegy az AS Róma Udinese olasz bajnoki mérkőzésre. A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Társadalmi Felelősség Bizottsága, az elmúlt évekhez hasonlóan most is nagyszerű kezdeményezést javasolt a szervezőknek.


Tóth Imre kétszázezer forintot ajánlott fel
Fotó: DLSZ

Véleményük szerint elengedhetetlen egy defibrillátor elhelyezése a Dunaújváros Sportcsarnokban, ezért ennek beszerzéséhez kérnek támogatást, segítséget a torna résztvevőitől, a sportközpontban rendszeresen edző, versenyző szakosztályoktól. Első adományozóként Tóth Imre, a Társadalmi Felelősség Bizottság elnöke ajánlott fel 200 000 forintot, az erre a célra elkülönített alapba, amelyet a nevezési díjakból további 80 ezer forinttal egészít majd ki a DLSZ, tehát 280 000 forint induló tőke már rendelkezésre áll.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!