Foci

2014.12.16. 15:10

A Dunaújváros PASE karácsonyi ünnepsége

A Dunaújváros PASE labdarúgói hétfőn este tartották karácsonyi ünnepségüket, amely egyben évzáró is volt.

Gróf András

Minden korosztály legjobbja díjazásban részesült az összejövetelen.

Az edzők véleménye alapján az idén is megválasztották az év legjobbjait!

A futball iskola év játékosai. U7: Varga Nándor, U8: Kanalas Attila, U9: Kozma Bálint, U10: Hegedűs Levente, U11: Németh Kristóf, U12: Fábián Imre, U13: Slett Kristóf.

Az utánpótlás csapatok év játékosai. U14: Halász Péter, U15: Máthé Dávid, leány U15: Tóbiás Fanni, U16: Vajda Brendon, U17: Takács Szabolcs, U18: Matolcsi László, U21: Fridrich Dávid.

A születési évük alapján megválasztott év játékosai. 2002: Kovács Barnabás, 2000: Dobos Áron. 1999: Hompót Dániel, 1997: Harsányi István.

A felnőtt korosztály év játékosai. Öregfiúk: Takács Ferenc. DPASE II: Szauter István. DPASE, nők: Szatmári Magdolna. DPASE NB I: Böőr Zoltán.

Az összejövetelen jó hír volt, hogy folytatódik a a stadionrekonstrukció. A villanyvilágítás után jövőre felújítják a gyepszőnyeget, és már csak egy kormányhatározatra van szükség ahhoz, hogy az évekkel ezelőtt félbehagyott stadiont befejezzék. Az évzárón Cserna Gábor polgármester bejelentette, hogy aláírták azt a szerződést, ami alapján a Hankook TAO-pénzzel támogatja a dunaújvárosi utánpótlás-nevelést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!