Foci

2015.07.26. 19:02

Ferencvárosi TC II - Dunaújváros PASE : döntetlen a bajnoki főpróbán

Budapest - A Dunaújváros PASE labdarúgócsapata a másodosztályú bajnokság siófoki idénynyitó főpróbájaként gólnélküli döntetlent játszott szombaton délelőtt az NB III-ban szereplő Ferencváros második számú csapata vendégeként.

Gróf András

Ferencvárosi TC II - Dunaújváros PASE 0-0

Vezette: Hajdu Patrik (Bíró Roland, Surin Som).

Ferencvárosi TC II Rácz Kárász, Szpirulisz, Valencsik, Silye, Haris, Szántó, Hodjai, Zsivoczky P., Csilus, Popov. Vezetőedző: Lipcsei Péter.

Csereként a következő játékosok léptek pályára: Prokop, Kovács K., Gyurácz, Göbölös, Farkas A., Dragoner, Göblyös.

Dunaújváros PASE: Szűcs Villám, Czár R., Burucz, Orosz , Tóth Cs., Jakab, Fejős, Vaskó, Tamaskó, Petneházi. Vezetőedző: Artner Tamás.

Csereként a következő játékosok léptek pályára: Dániel, Sárközi, Murai, Koval, Melczer, Horváth G., Havasi, Spánitz, Cseszneki.

A dunaújvárosi együttes sérültjeinek állapota folyamatosan javul, de Csehi Tamás, Eppel Márton, Egejuru Godslove, Sóron Tibor, Hajdók Gábor most sem léphetett pályára az idegenbeli összecsapáson. Ők jelenleg az állapotuknak megfelelő, személyre szabott edzésmunkát végeznek.

A délelőtti hőségben megrendezett utolsó felkészülési találkozón Artner Tamás vezetőedző ismét sok fiatal játékost próbált ki. Többek között a húsz éves Havasi Dánielt. A fiatal, rendkívül gólerős csatár a Videoton FC igazolt labdarúgója, és a hírek szerint kölcsönbe érkezhet a dunaújvárosi együtteshez. A Fradi második csapata elleni összecsapáson azonban sem ő, sem a csapattársak nem találtak a zöld-fehérek kapujába, de mivel ez a fővárosiaknak sem sikerült, így a rekkenő hőségben lejátszott összecsapás csak gólhelyzeteket láthattak a nézők.

Az újvárosiak legközelebb már bajnoki pontokért lépnek pályára. Augusztus első napján délután fél hattól a Balaton fővárosában lépnek pályára a BFC Siófok együttese ellen. A siófokiak csak három hete lehetnek biztosak abban, hogy szerepelhetnek a 2015/2016.évi másodosztályú pontvadászatban, így tulajdonképpen három hét áll rendelkezésükre, hogy egy ütőképes csapatott alakítsanak ki. Az építkezés a jelek szerint jó ütemben halad, hiszen a múlt heti bükfürdői edzőtábor alatt megmérkőztek az NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás gárdájával, és csupán 2-1-re kaptak ki az első osztályú ellenféltől.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!