Foci

2016.02.14. 20:14

Döntetlen a főpróbán - A fiatal dunaújvárosi együttesnek a támadójátékán kell még sokat javítani

Dunaújváros - Szombaton délben az NB II tavaszi szezonjának főpróbáján az MTK Budapest együttesét fogadta a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata.

Agárdy Csaba

Dunaújváros PASE - MTK Budapest 0-0

Dunaújváros PASE: Dániel - Barnucz, Lorentz, Hajdók, Vitos - Huszárik, Koval, Kercsó - Dobos, Tóth, Keglovics. Vezetőedző: Dobos Barna. Csere: Késmárky, Tamaskó, Szellák, Abért, Vajda, Kozma, Bun, Szabó Cs., Rosta, Kardos.

MTK Budapest: Hegedüs - Bese, Grgics, Poór, Vadnai - Thiam, Vass - Gera, Torghelle, Strestik - Nikacs. Vezetőedző: Teodoru Vaszilisz. Csere: Groppioni, Deutsch, Baki, Ramos, Hajdú, Hrepka.

A Dunaújváros Stadion talaja az eső ellenére hibátlan volt. A gólnélküli összecsapáson minkét csapat a elsősorban védekezésben jeleskedett.

Dobos Barna: - Váratlan lehetőségként jött a fővárosiak hívása, hogy a Paks ellen elmaradt mérkőzésük miatt, ellenfelet keresnek. A két klub között kiváló a kapcsolat, így nagy örömmel fogadtunk újra NB I-es ellenfelet a stadionunkban. A mérkőzés nagyon jól illeszkedett a felkészülésünkbe, mert komoly játékerőt képviselő ellenfél ellen tesztelhettük a gyakoroltakat. Maximálisan elégedett voltam a látottakkal, a csapatvédekezésünk jól működött, labdabirtoklásban is megvalósítottuk az elképzelésünket. A jövő héten még a támadásépítést, és a befejezéseket fogjuk csiszolni, mert arra eddig kevesebb időnk jutott. Szeretettel várjuk megfiatalított, de nagyon lelkes csapatunkkal a jövő szombaton 14 órakor kezdődő BFC Siófok elleni bajnoki mérkőzésre a szurkolóinkat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!