Foci

2014.10.26. 08:46

DPASE: Egy percre a még nagyobb bravúrtól

Az NB I-es labdarúgó-bajnokság negyedik helyén álló Diósgyőr otthonába látogatott szombat este a Dunaújvárosi PASE csapata.

Agárdy Csaba

Dobos Barna együttese remekül kezdte a találkozót, hiszen a 23. percben már 3-0-ra vezetett Böőr két, illetve Nikházi góljával. A DPASE helyzetét az is javította, hogy a 15. perctől emberelőnyben játszhatott, mivel Alvest kiállította a játékvezető. A második félidő a hazaiaké volt, három gólt is szereztek, egyet a mérkőzés vége előtt egy perccel, így kiegyenlítettek.

Az első félidő után az eredmény talán fájdalmas a dunaújvárosiak számára, de a meccs előtt valószínű, hogy mindenki elégedett lett volna egy pont megszerzésével a diósgyőri oroszlánbarlangban.

Tomiszlav Szivics: – Csodálatos második félidőt produkáltunk.

Dobos Barna:– A meccs előtt egy pontnak is örültünk volna, ám így nem tudunk. Többször is feltehettük volna az i-re a pontot, de kimaradtak a nagy helyzetek.

A diósgyőri gólszerzők: Bacsa (47. perc), Grumic (63. perc), Marjanic (89. perc)

DVTK - DPASE 3-3 (0-3)
DVTK: Antal Botond – Husic Senad, Kádár Tamás, Rocha Alves William, Drazen Okuka, Bacsa Patrik, Bognár István (Elek Ákos a 46. percben), Takács Tamás (Gosztonyi András a 46. percben), Debreceni András, Grumic Miroslav, Barczi Dávid (Marjanovic Lazar a 82. percben). Vezetőedző: Sivic Tomislav
Dunaújváros PASE: Nagy Gergely – Villám Balázs, Farkas Viktor, Lázár Zsolt (Szalai Tamás a 87. percben), Csehi Tamás, Böőr Zoltán (Jakab Dávid a 75. percben), Sárközi Norbert, Petneházi Márk, Zsótér Donát, Orosz Márk, Nikházi Márk (Józsi György a 80. percben). Vezetőedző: Dobos Barna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!