Foci

2014.09.20. 18:30

DPASE: vereség az MTK otthonában

Az MTK vendégeként szombat este az NB I 8. fordulójában kikapott a Dunaújváros PASE.

MTK –Dunaújváros PASE 2-0 (1-0)

Bozsik József Stadion, 500 néző. Vezette: Kassai Viktot (dr. Varga, Farkas).

MTK: Hegedüs – Nagy T., Vukmir, Kelemen, Poór – Vass Á., Pölöskei, Kanta, Vass P. (Bese az 59. p.) – Horváth Zs. (Csiki a 83. p.), Fernández (Torghelle a 46. p.). Vezetőedző: Garami József.

Dunaújváros PASE: Milinte – Villám, Gavric, Szekeres, Csehi – Muscat, Dodlek – Nikházi, Böőr (Orosz a 46. p.), Thiago (Zsótér a 46. p.) – Peric (Pascua a 69. p.).

Szakmai igazgató: Dobos Barna. A dunaújvárosiak bátran, támadó felfogásban játszottak a találkozó elején. Az első félóra végén Nikházi huszonöt méterről óriási erővel lőtte el a labdát, de az a fölső lécről a mezőnybe vágódott vissza. A harminchetedik percben a tizenhatos előterében Kanta jó ütemben játszott a védők mögül kilépő Pölöskei Zsolt elé, aki közelről Milinte mellett a sarokba lőtt (1-0). Egy percen belül majdnem megvolt a válasz is, de Hegedüs védett. A második félidő elején Nikházi szabadrúgása akadt el a sorfalban, majd Orosz emelését Hegedüs kotorta ki a léc alól. A hatvanharmadik percben büntetőt kapott az MTK. Horváth Zsolt a tizenhatos oldalvonalánál elesett, Karsai pedig büntetőt ítélt. A tizenegyest Kanta a kapu jobb oldalába lőtte (2-0).

Garami József: – A Dunaújváros jól játszott az első félidő elején, mi pedig rosszul alkalmazkodtunk. Egy kicsit későn, de megszereztük a vezetést, a második félidőben már mi játszottunk jobban.

Dobos Barna: – Meg voltak a lehetőségeink, de a gólokat az MTK szerezte. A tizenegyes után már nem tudtunk változtatni a játékunkon. Először a tizenegyedik fordulóban játszunk otthon, bízunk benne, hogy hazai pályán jönnek majd az eredmények.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!