Foci

2015.08.22. 18:26

DPASE: 4 gólt kaptak a ZTE-től (frissítve)

A labdarúgó NB II 4. fordulójában szombaton 19 órától a ZTE FC a Dunaújváros PASE-t fogadta.

Gróf András

Zalaegerszegi TE –Dunaújváros PASE4-0 (3-0)

ZTE Aréna, 2250 néző. Vezette: Szilasi Szabolcs (Horváth Z., Márton).

Zalaegerszegi TE: Szappanos – Simonfalvi, Gyagya, Forgács, Fodor M. – Bedi, Nagy T. – Horváth R. (Szalkai a 69. p.), Szakály A. (Koller a 66. p.), Városi – Daru (Bíró a 80. p.). Vezetőedző: Csank János.

Dunaújváros PASE: Szűcs – Villám, Burucz, Sárközi, Czár R. – Tóth Cs., Petneházi – Fejős (Sóron a 46. p.), Magasföldi (Melczer a 82. p.), Jakab – Havasi D. (Koval a 46. p.). Vezetőedző: Artner Tamás.

A hazai fölény a huszonharmadik percben érett góllá. Bedi szabadrúgása után, Gyagya közelről talált a kapuba (1-0). Kilenc perccel később Fodor bal oldali beadása után Daru az ötösről passzolt a kapuba (2-0). A szünet előtt négy perccel Forgács beadását Daru hat méterről senkitől sem zavartatva fejelte a kapuba (3-0). A második félidő kiegyenlítettebb játékot hozott, de a hazaiak a nyolcvanhatodik percben Bedi szöglete után Nagy Tamás szerzett újabb gólt (4-0).

Csank János: – Győzelmi kényszer alatt játszott a csapatom. Végre pontrúgások után voltunk eredményesek. Magabiztos győzelmünk ellenére, a második félidőben volt egy kis „üzemzavar”.

Artner Tamás: – A hazai csapat erőfölénye miatt a találkozó már az első félidőben eldőlt. A szünet után rendeztük ugyan a sorokat, a lehetőségeinket azonban nem tudtuk gólra váltani.

A Merkantil Bank NB II 4. fordulójának további eredményei: Soproni VSE – Mezőkövesd 0-0, Szolnoki MÁV FC – Budaörs 2-3 (1-2), Balmazújváros – Vác FC 1-0 (0-0), Kisvárda – BFC Siófok 2-0 (2-0), FC Csákvár – Szigetszentmiklós 2-3 (1-0), FC Ajka – Gyirmót FC Győr 0-3 (0-1). A Szeged 2011 – Soroksár találkozó 1-0-ás szegedi vezetésnél a huszonnegyedik percben a viharos időjárás miatt félbeszakadt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!