Foci

2014.08.28. 16:40

Dunaújváros PASE: Rúgott gól nélkül ezúttal is kevés esély lesz a pontszerzésre

Dunaújváros - A Ferencváros elleni szerdai vereséget követően már a vasárnapi Győri ETO FC elleni bajnoki összecsapásra koncentrál a Dunaújváros PASE első osztályú labdarúgócsapata.

Gróf András

Az OTP Bank Liga NB I hatodik fordulójában az ETO Stadionban 18.30 órakor rendezik az összecsapást. A két idegenbeli mérkőzés között Dobos Barna szakmai igazgató értékelte a Fradi elleni teljesítményt, illetve beszélt a Győr elleni esélyekről.

– Az első félidőben akaratunk ellenére beszorított minket a Ferencváros. A védekezésünkben még nem teljes az összhang, az újonnan igazolt játékosoknak össze kell csiszolódniuk. Milintének több bravúros védést is be kellett mutatnia, de így is hátrányba kerültünk az első játékrész végére. Sajnos ezúttal is kimaradtak a gólszerzési lehetőségeink, így nem tudtunk visszajönni a meccsbe.

Úgy érzem, az első félidőben kifejezetten jó színvonalú játékot láthattak a nézők, míg a második játékrészre kissé elfáradtak a csapatok. Vasárnap a győri stadionban is nyugodtan játszhatunk, hiszen a Fradi elleni meccshez hasonlóan, itt sem alapelvárás a pontszerzés. Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy szükség lenne egy váratlan bravúrra. A győriek nem kezdték jól a bajnokságot, és talán éppen ezért lesz nehezebb ellenük játszani, hiszen eredménykényszerben vannak. Egy azonban biztos, ha nem tudjuk kihasználni a gólhelyzeteinket, esélyünk sincs a pontszerzésre.

A hatodik forduló ma este a Szombathelyi Haladás – MVM-Paks találkozóval indul.

Szombaton a következő mérkőzéseket rendezik:

Újpest FC –Budapest Honvéd,

PMFC-Matias – Kecskeméti TE,

Nyíregyháza FC – Lombard Pápa FC,

Videoton FC – Puskás Akadémia FC.

Vasárnapi program:

MTK – Ferencvárosi TC,

DVTK – DVSC-Teva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!