Foci

2014.12.19. 18:45

Életmentő készülékre gyűjtenek a Carissa Kupán

Dunaújváros - Január 2. és 4. között megrendezendő XIII. Carissa Kupa sajtótájékoztatóját szerdán este tartották meg az Aranyhordó Étterem különtermében.

Gróf András

A DLSZ elnöke, Kalácska András nyitotta meg a sajtótájékoztatót

Az eseményt a szervező Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség elnöke, Kalácska András nyitotta meg, majd Petrás Gábor főtitkár ismertette a lebonyolítás rendjét.

- Színvonalában az ország első három tornája közé nőtte ki magát a Carissa Kupa. Péntek délutántól, szombaton estig tartanak majd a csoportküzdelmek a Dunaújváros Sportcsarnokban. Vasárnap az egyenes kieséses rendszerben küzdenek a továbbjutó együttesek. Ezen a napon 15 és 16 óra között rendezik a gálamérkőzéseket. Pályára lépnek az U9-es korosztályban a DPASE és a Holler UFC csapatai. Elfogadta a meghívást a Parlament válogatottja, akik a helyi rendvédelmi erők együttesével csapnak össze. Szász Kitti freestyle világbajnok pedig bemutatót tart.

Ezt követően Tóth Imre a DLSZ Társadalmi Felelősség Bizottságának vezetője jelezte, már most látszik, hogy a jótékony akció sikeres lesz, ugyanis az életmentő készülék árának egy jelentős része már egyben van, de a tornán is folytatják a gyűjtést.

Az önkormányzati képviselők, Sztankovics László és Hingyi László jelezték, hogy Dunaújváros Megyei Jogú Város önkormányzata 200 000 forinttal támogatja a defibrillátor megvásárlását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!