Foci

2015.01.02. 18:35

Elrajtolt a Carissa Kupa

Dunaújváros - Péntek délután megkezdődött a XIII. Carissa Kupa kispályás labdarúgó teremtorna a Dunaújváros Sportcsarnokban.

Gróf András

A kis terem nyitómérkőzésén a címvédő Csövesek gárdája 2-2-es döntetlent játszottak az FC Pelsotool ellen, míg a nagy teremben a GBB Kft. Fejó-Therm Kft találkozó zárult 1-1-es pontosztozkodással. Az A , B , C és D csoportokban zajlottak a küzdelmek. Szombaton 9 órától az E és F jelű kvartettek következnek, majd 16 órától a G és H jelű csoport tagjai küzdenek a továbbjutást jelentő első két helyért.

Fotó: Ady Géza

A nyitómérkőzések közben a torna rajtjáról kérdeztük a főszervező Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség főtitkárát, Petrás Gábort.

- A szervező munka oroszlánrészét már elvégeztük, most már a benevezett harminckét együttesen, és a játékvezetőkön van a sor. Most elsősorban annak szurkolunk, hogy elegendő jótékony felajánlás érkezzen az életmentő készülék megvásárlásához.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!