Első tavaszi vendégség - Sopronban lép pályára a DPASE együttese

2016. március 18., 21:08 szerző: Gróf András
komment
Dunaújváros - A Merkantil Bank Liga NB II huszadik fordulójában szombaton 18 órakor a Soproni VSE vendégeként lép pályára a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A télen alaposan átalakult dunaújvárosi együttes négy vereséggel kezdte a tavaszi szezont. Ráadásul úgy, hogy minden találkozójukat hazai környezetben rendezhették. Legutóbb a Zalaegerszeg vitte el a három bajnoki pontot a Dunaújváros Stadionból. Az eddigi eredmények tükrében a szombati összecsapáson sem az újvárosiak az esélyesek.

A soproniak huszonhat ponttal jelenleg a nyolcadik helyen állnak a másodosztályú bajnokságban. Nyolc győzelem, két döntetlen és kilenc vereség az eddigi mérlegük. Az idén mindkét hazai találkozójukat megnyerték. Egyaránt 2-0-ra verték az FC Ajka és a Budaörs együttesét. Idegenben már nem szerepeltek ennyire jól, hiszen gólnélküli döntetlent játszottak Szigetszentmiklóson és 2-1-re kikaptak Mezőkövesden. Sopronban úgy látszik, elégedettek a csapat eddigi teljesítményével, hiszen a héten meghosszabbították Supka Attila vezetőedző nyáron lejáró szerződését.

- Ez mindenképp pozitívum, hiszen már most tudunk előre tervezni. A Dunaújváros elleni mérkőzésen mindenképp győzni szeretnénk, de már hétfőn megbeszéltük a játékosokkal, hogy nehogy bárki azt higgye, ingyen adják ezt a három pontot. Fiatal, küzdős csapat az ellenfél maximálisan hajtani fognak. Ha betalálunk a mérkőzés elején, könnyű győzelmet szerezhetünk. Ellenkező esetben azonban vért kell majd izzadni a sikerért. Összességében jól kezdtük a tavaszt, hazai környezetben most már kötelező jól szerepelnünk, hiszen csak így tarthatjuk meg az előkelő pozíciónkat.

A soproni találkozót Kiss Norbert vezeti, asszisztensei pedig Gaál Ákos és Kulman Tamás lesznek.

A forduló további párosítása a következő: Szeged-2011 - FC Ajka, Zalaegerszegi TE - Vác FC, FC Csákvár - Budaörs, Szolnoki MÁV FC - Mezőkövesd, Gyirmót FC Győr - Szigetszentmiklós, Balmazújváros - BFC Siófok, Kisvárda - Soroksár.

Gróf András

2016. március 18., 21:08 szerző: Gróf András

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...