Foci

2012.12.10. 17:11

Évértékelés a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnél

Dunaújváros - A napokban tartotta hagyományos évzáró ünnepségét a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség, ahol értékelték az idei évben elvégzett feladatokat.

Gallai Péter

A 2012. esztendő történéseit, újdonságait  a városi szövetség főtitkára, Petrás Gábor foglalta össze. 

- Szervezetünk megújulásának egyik fontos mérföldköve volt az új arculati elemek kialakítása. A stílus, a logó és  a színvilág kidolgozása. Ezt követe a szövetség küldetésének, hitvallásának, céljainak megfogalmazása. Ezeket folyamatosan építettük fel, amit nyomon lehetett követni az általunk készített és üzemeltetett honlapon, amelyről sokan elismerően nyilatkoztak. Emellett a Wikipédián is megtalálható már a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség. 


Petrás Gábor (kis képen) beszámolója szerint tavaly összesen háromszázharminckét mérkőzést rendeztek (Fotó: Vohlmann György)


- Miként fogadták a csapatok a honlapot?

- Ezt az új kommunikációs csatornát előszeretettel használják a városi kispályás csapatok vezetői és játékosai egyaránt, hiszen a gyorsaságán kívül a rendezett információk befogadására, az interaktivitásban is fontos a szervezet számára. 

- Milyen változások történtek még az elmúlt évben?

- Két bizottságunkban is vezető váltás történt. A Játékvezető Bizottság elnöke Viszókai László lett, míg a Fegyelmi Bizottság élére Márton László került. Büszkék vagyunk arra, hogy elindítottuk a női Baronesz bajnokságot. A senior Decathlon bajnokságban pedig rekordszámú csapat nevezett. Jó ötletnek bizonyult az Energott Teremliga másodosztályának beindítása is.  

- Milyen tervekkel készülnek a következő esztendőre?

- A ISD Dunaferr-rel közösen szeretnénk beindítani a nagy válallatok kispályás labdarúgó tornáját. Emellett tervezzünk a negyven év feletti labdarúgók számára egy új bajnoki osztály kialakítását. Céljaink között szerepel az elnökségi tagok létszámának bővítését is. Fontos feladatunk a Magyar Labdarúgó Szövetséggel való együttműködés fejlesztése.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!