Foci

2015.12.29. 15:38

Évzáró focikupán égették a kilókat Mezőfalván

Mezőfalva - A két ünnep között minden évben megtelik a mezőfalvi Petőfi iskola tornaterme helyi sportbarátokkal. Közkedvelt rendezvény az Évzáró kupa.

Horváth László

Hagyomány Mezőfalván, hogy az ünnepek alatt elgémberedett izmokat amatőr focikupával hozzák ismét mozgásba a helybéliek. A sport jótékony hatása azonban nem csak az izmoknak kedvez, de hasznos a karácsonyi étkezések alatt felszedett kilók ledolgozásánál is. Továbbá - valljuk be férfiasan - két-három nap tespedés után vágyunk egy kiadós mozgásra, bulifocira.

Sportszerű küzdelemben az első lett az Antonio pizzéria csapata: Bozoki Dávid, Márki Dénes, Kéri Dénes, Benczik Zsolt, Rigó László, középen a csapat támogatója, Turi Mária

December 27-én, vasárnap a mezőfalvi iskola tornatermében nyolc csapat, 16 fordulóban mérkőzött az elsőségért a negyedik alkalommal megrendezett Évzáró kupán. A végig sportszerű küzdelemben első helyen végzett az Antonio pizzéria csapata. Másodikként állhatott a képzeletbeli dobogóra a Daró Gumi együttese. A harmadik helyen a Multisteel Hungary gárdája futott be. További sorrendben a negyedik a Kellemes berúgások nevű formáció, ötödik a Fevi Bt., hatodik a Csípős lecsó együttes, hetedik a Pálinka csapata, nyolcadik a Pancserék.

A legjobb kapusnak járó díjat Rigó László vihette haza. A legjobb játékosnak kijáró elismerést Szabó Krisztián kapta meg. Gólkirály, 13 találattal Sági Roland. A kupa levezényléséért a két bíró is apró jutalmat vehetett át: Cseke Ottó és Masinka Csaba sportszerűen és igazságosan dirigálta a mérkőzéseket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!