Foci

2016.05.26. 18:55

Ezúttal csak egy győzelem jutott

Dunaföldvár - A bajnokságok véghajrájához közeledve a Holler együttesei a hétvégi fordulóban több meccset is megnyerhettek volna, de végül csak egy lett belőle.

Gallai Péter

U19

Siófoki Bányász SE - Holler U.N.F.C. 3-2 (1-2)

Holler: Kovács - Galkó, Horváth, Kiss, Haszán, Nagy, Szabó, Veinbach, Androsovits, Simon, Antal (Kulcsár). Edző: Kerekes Béla. Gólszerző: Szabó, Veinbach.

Kerekes Béla: - Elaludtuk a mérkőzés legelejét, ezt az ellenfelünk góllal jutalmazta. Negyedóra alatt sikerült fordítanunk, és az első félidőben végleg el is dönthettük volna a mérkőzés végkimenetelét. Sajnos a futball ilyen, ami nekünk kimaradt az első félidőben, az a hazai csapatnak összejött a másodikban.

U17

Siófoki Bányász SE - Holler U.N.F.C. 4-1 (2-1)

Holler: Gulyás - Sztojka, Ráthgéber, Androsovits, Takács R., Szedljak, Nikl, Balogh (Szapu), Nagy (Schettrer), Balonyi (Takács B.), Bencze. Megbízott edző: Szigeti Ádám. Gólszerző: Ráthgéber.

Jók: Ráthgéber, Szedljak, Balonyi.

Szigeti Ádám: - Egy bajnoki címért küzdő csapat otthonában nem szégyen ilyen játékkal vereséget szenvedni. A végeredmény nem ad reális képet a mérkőzésről, elkerülhető gólokat kaptunk, és sok helyzetünk maradt kihasználatlanul.

U15

Holler U.N.F.C. - Szigetszentmiklósi TK 0-2 (0-0)

Holler: Takács, Schettrer, Czakó, Nikl, Kiss (Vámi), Rózsahegyi, Morva (Boda, Felker), Geráth (Magosi), Nagy (Turóczi), Szalai, Szapu (Kis-Fucsala). Edző: Szigeti Ádám. Jók: Nikl, Rózsahegyi, Szalai.

Szigeti Ádám: - Amíg nem tudjuk a helyzeteinket gólra váltani, addig ne is várjuk a jó eredményeket. Két azonos képességű csapat mérkőzésén a szerencsésebb szerezte meg mind a három pontot.

U14

Holler U.N.F.C. - Szigetszentmiklósi TK 2-1 (2-0)

Holler: Rácz - Sipos (Kovács), Bagó, Rabi, Morár, Vácz, Molnár (Zámbó), Baranya (Békési), Puskás, Varga, Antal (Straszer, Radócz). Edző: Lesnyik Gábor.

Gólszerző: Puskás, Molnár

Lesnyik Gábor: - Az idei szezon legnehezebb győzelmét könyvelhette el csapatom. Küzdeni tudásból jelesre vizsgáztunk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!