Foci

2016.06.14. 18:10

A Dunaújváros PASE és a Baracs SE is három játékost adott a megyeválogatottba

Csákvár - Az elmúlt héten szombaton rendezte meg a Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatósága a női megyeválogatottak tornáját, amelyen a következő négy csapat vett részt: Budapest, Fejér, Somogy és Bács-Kiskun megye.

Gróf András

Megyénk válogatottja első két mérkőzését megnyerte. Somogy ellen 2-0-ra, Bács-Kiskun ellen 2-1-re diadalmaskodtak. Mivel az ellenfeleik egymással döntetleneket játszottak, az utolsó mérkőzésen, a Budapest válogatott ellen már tornagyőztesként léphettek pályára a Fejér megyeiek. Ez a tény, valamint több más rossz döntés 1-0-ás vereséget eredményezett.

A torna végeredménye: 1. Fejér megye 6 pont, 2. Budapest 5 pont, 3. Bács-Kiskun megye 2 pont (1-2), 4. Somogy megye 2 pont (0-2).

A Fejér megyei válogatott tizenöt játékosa a következő együttesekből érkezett Kollár Panna, Gergics Miléna, Kiss Patrícia, Pataki Flóra, Trampler Kinga, Opperman Ilona, Tari Tímea, Tagyi Vivien (Videoton), Bozsik Brigitta, Gyöngyösi Éva, Sraj Bernadett (Baracs SE), Domján Boglárka, Somogyi Dóra, Varga Fanni (Dunaújváros PASE), Papp Eszter (Szár). A vezetőedző Vigh György, míg segítője Fehérváriné Tokaj Éva volt.

Vigh György: - Az utolsó mérkőzés eredményétől függetlenül válogatottunk megérdemelte a győzelmet. Mindenki jó teljesítményt nyújtott. A keretbe újonnan hívott játékosok jó játékkal vették ki részüket a sikerből.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!