Foci

2015.08.03. 13:26

Fejér megyei siker az országos strandfoci bajnokságon

Augusztus első hétvégéjén rendezték meg a paksi ürgemezei strand homokján a XX. Tűzkakas Strandfoci Bajnokságot, amelyet a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság az előző évek hagyományához hasonlóan idén is a Paksi Önkéntes Tűzoltó Sport- és Hagyományőrző Egyesülettel vállvetve szervezett meg. A megmérettetésen a selejtezőkből továbbjutott legjobb huszonhárom csapat szállt versenybe a trófeáért.

A sárbogárdi hivatásos tűzoltók bronzéremmel tértek haza a hétvégi döntőről, míg legsportszerűbb csapatnak járó díjat a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a székesfehérvári hivatásos tűzoltó-parancsnokság közös csapata nyerte el. A létesítményi tűzoltóságok kategóriájában a dunaújvárosi VÉD-SZ Kft. csapata nyerte el a díjat. Az igazgatóság és a székesfehérvári hivatásos tűzoltó-parancsokság csapatát Németi László tűzoltó ezredes, igazgatóhelyettes, a sárbogárdi tűzoltókat pedig Barabás Tamás tűzoltó főtörzsőrmester vezette. A legjobbaknak járó elismeréseket Mecsei Judit tűzoltó ezredes, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság ellenőrzési szolgálatvezetője, dr. Balázs Gábor tűzoltó ezredes, a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetője, Furka Tibor, a Paksi Önkéntes Tűzoltó Sport- és Hagyományőrző Egyesület elnöke, valamint Udvardi Sándor, a Létesítményi Tűzoltóságok Országos Szövetségének elnöke adta át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!