Foci

2013.02.11. 15:53

Foci: két korosztályban

Önkormányzati támogatással a Dunaújváros PASE szombaton rendezte meg a Merényi Kupa második fordulóját.

Gróf András

A dunaújvárosi és a körzethez tartozó általános iskolák számára kiírt kispályás teremfoci tornán ezúttal a II. és IV. korcsoport mérte össze tudását a Dunaújváros Sportcsarnokban.

A II. korcsoport bronzmérkőzésén a Vasvári iskola diákjai 4-0-ra legyőzték a Dunaföldvár első csapatát. A döntőben a földváriak második gárdája 1-0-ra verte a baracsiakat. A II. korcsoport végeredménye: 1. Dunaföldvár II, 2. Baracs, 3. hely Vasvári, 4. Dunaföldvár I. Különdíjasok: Virág Levente (Vasvári) legjobb kapus, Békési Ármin (Dunaföldvár) legjobb játékos, Takács Titusz (Baracs) gólkirály.

A IV. korcsoport bronzmeccsén a perkátaiak 4-2-re nyertek a Petőfi iskola ellen. A fináléban a Vasvári iskola 3-1-re diadalmaskodott a Szilágyi iskola ellen. A IV. korcsoport végeredménye: 1. Vasvári, 2. Szilágyi, 3. Perkáta, 4. hely Petőfi. Különdíjasok: Varga Ádám (Vasvári) legjobb kapus, Simon Attila (Perkáta) legjobb játékos, Balonyi András (Szilágyi) gólkirály.


Két korosztály játszott szombaton a Merényi Kupa meccsein (Fotó: Lázár Zsolt)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!