Foci

2014.11.27. 16:40

Dunaújváros PASE: folytatás a Honvéd ellen

Dunaújváros - Péntek este 19 órakor az OTP Bank Liga NB I előrehozott első tavaszi fordulójában a Budapest Honvéd együttesét fogadja a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata.

Gróf András

Az újvárosiak jó formában lévő kapusa, Nagy Gergely mindig csak a következő feladatra koncentrál

Jelenleg mindkét csapat tizenkét ponttal rendelkezik, tehát igazi alsóházi rangadóra van kilátás. A hazaiaknál több játékos is bajlódik kisebb nagyobb sérüléssel, de a lehető legjobb összeállításban lépnek pályára. A vendégeknél Csábi József vezetőedző biztosan nem számíthat az eltiltását töltő Alcibiade, valamint a sérült Gazdag Dániel és Nagy Gergő játékára.

A dunaújvárosik szakmai igazgatója, Dobos Barna képesnek tartja együttesét az újabb bajnoki győzelem megszerzésére.

- Az előző fordulóban a bajnoki tabellán előkelő helyen álló paksiak ellen szereztünk igen fontos három pontot. Egyértelműen támadó futballra törekedtünk, de a végén nagyon magunkra húztuk az ellenfele, pedig lett volna lehetőségünk az előny növelésére. A legfontosabb feladat a csapat számára, hogy megtartsuk első osztályú tagságunkat. A Honvéd ellen igazi ki-ki mérkőzést játszunk, ahol természetesen a három pont megszerzése a célunk. Szeretnénk, ha minél többen szurkolnának a lelátón, hiszen a csapat az utóbbi hazai mérkőzéseken nyújtott teljesítményével azt hiszem rászolgált a bizalomra.

Az újvárosiaknál Lázár Zsolt elsősorban a biztonságos védekezésért felelős.

- A Paks ellen nem volt egyszerű mérkőzés, ráadásul a pálya talaja sem volt ideális. Inkább az iram volt jó, mint a színvonal. A Honvéd elleni nyári vereség miatt van dac bennünk. Itt a lehetőség, hogy bebizonyítsuk, jobb csapat vagyunk. Ezúttal a kispestieknek van félnivalójuk, hiszen az elmúlt időszakban bebizonyítottuk, hazai pályán erősek vagyunk.

Az elmúlt fordulóban remek teljesítményt nyújtott a kapuban Nagy Gergely.

- Az elmúlt héten a vezető gólunkat követően volt több dolgom, de összességében úgy érzem, megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Személy szerint mindig csak a következő találkozóra összpontosítok. Megnéztem a Honvéd legutóbbi meccsét. Elsősorban a pontrúgásokra, és a támadók ziccerben történő megoldásaira figyeltem. Úgy gondolom, ezekből lehet profitálni, ami győzelmet eredményezhet.

A mérkőzést Iványi Zoltán vezeti, segítői Georgiou Theodoros és Kormányos Gábor lesznek.

Reggel 9 órától a szurkolók megvásárolhatják belépőjüket a klubház 307-es irodájában, majd 11 órakor a stadion egyik pénztára is kinyit. A találkozó előtt három órával, vagyis 16 órakor megnyitják a többi hazai, valamint a vendég szektor oldalán lévő jegypénztárakat is. A rendezők célja, hogy a kezdő sípszóig minden szurkolónk elfoglalhassa helyét a lelátón. Azokat a szurkolókat, akik a mérkőzés előtt 18.30 óráig a büféhez érkeznek, a Dunaújváros PASE Szurkolói Klub jóvoltából ezúttal is ingyen sör várja.




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!