Foci

2016.02.20. 19:48

Futsal Magyar Kupa: döntőbe jutott a dunaújvárosi csapat (frissítve)

A Rába ETO és a Dunaújváros nyert a futsal Magyar Kupa gyöngyösi négyes fináléjának szombati elődöntőjében.

Gróf András

A dunaújvárosiak válogatott játékosának, Hosszú Ádámnak is elsősorban a védekezésre kellett koncentrálnia a vasárnapi mérkőzésen
Fotó:futsalhungary

Dunaferr-DF-Renalpin - FTC Futsal-Fisher Klíma 8-0 (2-0)

Gyöngyösi Sportcsarnok, 700 néző. Vezette: Gál Péter, Borbás Bottyán Aurél (Finta Zoltán).

Dunaferr-DF-Renalpin: Reveland - Klacsák, Schrancz B., Horváth N., Hosszú Á. Csere: Rigó, Hegedűs, Aradi, Bognár, Nagy A., Fridrich, Ivacs, Gorjanácz, Huber. Vezetőedző: Fehér Zsolt.

Góllövő: Horváth N. (4. p.), Aradi (5. p.), Nagy A. (22. és 35. p.), Hosszú Á. (25. és 32. p.), Schrancz B. (37. p.), Ivacs (39. P.).

A szombati másik elődöntőben a Rába ETO együttese hatalmas csatában 7-5-re győzött az MVFC-Berettyóújfalu gárdája ellen.

Rába ETO - Dunaferr-DF-Renalpin 9- 2 (4-1)

Gyöngyösi Sportcsarnok, 700 néző. Vezette: Szilágyi Norbert, Szabó Ferenc Szilárd (Erdélyi Tamás).

Dunaferr-DF-Renalpin: Hegedűs - Klacsák, Fekete R., Horváth N., Hosszú Á. Csere: Reveland, Aradi, Bognár, Nagy A., Rigó, Fridrich, Ivacs, Schrancz B., Huber. Vezetőedző: Fehér Zsolt.

A finálé elején egyértelműen a győriek akarata érvényesült. Az újvárosiak csak pillanatokig tudták megtartani a labdát. A negyedik percben kétszer is eredményes volt a címvédő. Egy kipattanó labdát Solano elegánsan emelt a hálóba (1-0), majd Juanra lövését tenyerelte ki Hegedűs, ami ismét Juanra elé került, aki másodszorra már nem hibázott (2-0). Nem sokat kellett várni a harmadik találatra. A hatodik percben Lódi passzolt közelről az újvárosiak kapujába (3-0). Ezt követően időt kért Fehér Zsolt, éspróbálta megnyugtatni a csapatát. A hetedik percben sikerült is szépíteni: Aradi lövése pattant Lódi lábáról a saját kapujába (3-1). A tizedik percben egy lövés az üresen álló Solano elé pattant, aki közelről nem hibázott (4-1). A szünetig hátralévő időben a Rába ETO elsősorban az eredmény tartására törekedett. A második félidőt vészkapus felállással kezdték az újvárosiak. A huszonötödik percben egy gyors labdakihozatal végén Jaison növelte a zöld-fehérek előnyét (5-1). Egy perccel később egy labdavesztést követően Constantino szerzett újabb találatot (6-1). Újabb perc sem telt el egy kontra végén Seidler szerzett gólt (7-1). A huszonhetedik percben Horváth Norbert egyéni akciót követően lőtt a kapuba (7-2). Négy perccel később Jaison hatalmas lövése talált utat Hegedűs kapujába (8-2). A végeredményt a harmincnegyedik percben Sáhó állította be (9-2).

Fehér Zsolt: - A mai mérkőzésen abszolút megérdemelten nyert a Győr. A csapatomra azonban büszke vagyok, hogy egy ilyen rangos torna döntőjébe kerültünk.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!