Foci

2014.01.03. 20:10

Adony: gyenge őszi produkció

Adony - A Fejér megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokság Agárdi Termál csoportjában a csalódást jelentő tizenegyedik helyen zárta az őszi szezont az Adony gárdája.

Gróf András

Az adonyiak csupán négy alkalommal nyertek, kétszer játszottak döntetlent, míg kilencszer vesztesen hagyták el a pályát. Ráadásul az így megszerzett tizennégy pontból jogosulatlan játék miatt kettőt levont a fegyelmi bizottság. Az együttes huszonegy gólt szerzett, amelyből nyolc találat Németh Tamás nevéhez fűződik. Az ellenfelek harmincegyszer vették be a kapujukat, tehát mínusz tíz a gólkülönbségük. A gyenge szereplés okairól Pálinkás András sportköri elnököt kérdeztük.

- A minimális célkitűzés a tavalyi kilencedik hely megismétlése volt, de ezt sem sikerült elérnünk. A legnagyobb problémát a fiatalok hozzáállása jelentette, akik edzésre és mérkőzésre sem jártak rendszeresen. Volt úgy, hogy idegenben tizenegy játékossal tudtunk elutazni. Igaz, pénz nem kaptak a játékosok, de ezen kívül minden feltételt biztosítottunk az eredményes munkához. Személy szerint belefáradtam a kilátástalan harcba, és úgy döntöttem, hogy a január végi közgyűlésen mindenképpen lemondok az elnöki mandátumomról. Az edző személyéről már az új elnökség dönt majd, hiszen Németh Roland játékosedzőként csak félévre vállalta ezt a feladatot. A napokban tartottunk egy fórumot az adonyi futballról, ahol megjelent legalább ötven ember, akik elmondták a kritikus észrevételeiket a csapat szereplésével kapcsolatban. Néhány szélsőséges véleménytől eltekintve a többség azon az állásponton volt, hogy a tavasszal meg kell próbálni bentmaradni a másodosztályban, és a nyáron le kell rakni egy új csapat alapjait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!