Foci

2014.12.17. 21:10

Nagyon jó teljesítménnyel nyertek rangadókat a baracsiak, de akadtak fájó vereségek is

Baracs - A dobogó harmadik fokán zárta a 2014/2015. évi Fejér megyei másodosztályú bajnokság Agárdi Termál csoportját a Baracs labdarúgócsapata.

Gróf András

Tíz győzelem, két döntetlen és három vereség a baracsiak mérlege. Negyvennégy gólt lőttek, és csupán tizenkilencet kaptak. Legeredményesebb játékosuk Orbán Csaba volt, aki hét alkalommal talált az ellenfelek hálójába. A bajnokság első felének értékelésére az egyesület elnökét, Fehérvári Józsefet kértük.

A Mezőszilast 4-0-ra verték hazai pályán a baracsiak még a negyedik fordulóban. Szemben Mészáros Sándor (14)

- A bajnokság előtt az élmezőnybe kerülést határoztuk meg célként, amit tulajdonképpen teljesített is a csapat, hiszen jelenleg a harmadik helyen állunk a bajnoki tabellán. Azt azonban el kell mondani, hogy rendkívül hullámzó volt a teljesítményünk. Voltak nagyon jó mérkőzéseink, rangadókat is nyertünk, de értek bennünket fájó vereségek is. A szezon második felére sikerült megtalálni a megfelelő összeállítást. Az ősz utolsó találkozóján Lajoskomáromban például kétgólos hátrányból sikerült felállnunk, és pontot szereznünk a nagy rivális ellen.

- A szezon közben változott az edző személye is...

- Virág László családi okok miatt nem tudta tovább vállalni a munkát, ezért Éliás Zsolt vette át a csapat irányítását, aki új színt hozott a játékba. Itt szeretném megköszönni a Dunaújváros PASE vezetőinek, hogy engedélyezték ezt számára. Szeretnénk, ha a tavasszal is ő irányítaná a szakmai munkát, de ezzel kapcsolatban még egyeztetni kell a dunaújvárosi klub előljáróival.

- Milyen tervekkel várják a tavaszi folytatást?

- Bízunk benne, hogy minimum a harmadik helyet megtartjuk, de jó lenne egy pozíciót javítani. A bajnoki cím megszerzése irreális feladat, hiszen a Sárosd kiemelkedik a mezőnyből. Beneveztünk a téli műfüves bajnokságra, ami nagyon jó kezdeményezés, hiszen a környékbeli csapatok állandó pályagondokal küzdöttek a felkészülési időszakban. Bő kerettel, és egy jó közösséggel rendelkezünk, így nem tervezzük újabb játékos leigazolását.

- Biztosítottak a munkához szükséges feltételek?

- A TAO-s pénzeknek köszönhetően stabil anyagi háttérrel rendelkezünk, ami kitart a bajnokság befejezéséig. Továbbá tervezzük a világítás korszerűsítését, a locsolórendszer bővítését, valamint újabb pályakarbantartó gépek beszerzését is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!