Foci

2015.08.28. 13:35

Nagy csatára van kilátás a Mezőfalva - Sárosd mérkőzésen

Dunaújváros - A 2015/2016. évi Fejér megyei labdarúgó-bajnokság őszi szezonjának negyedik fordulóját rendezik az előttünk álló hétvégén, amelynek programjában több érdekesnek ígérkező mérkőzés is szerepel.

Gróf András

A Viszló Trans első osztályban vasárnap hazai környezetben lép pályára a Mezőfalva gárdája. A jelenleg egy ponttal rendelkező mezőfalviak a hetedik helyezett Sárosd együttesét fogadják. A sárosdiak az eddigi három fordulóban négy pontot gyűjtöttek. Az előző körben otthon a gyengécske Bicskét verték 4-2-re. A mezőfalviak az előző fordulóban Móron kaptak ki 3-0-ra, de az tulajdonképpen kalkulált vereség volt. Az előzetes papírforma alapján a két közel hasonló képességű együttes összecsapásán bármilyen eredmény előfordulhat.

A piros mezes kulcsiak legutóbb hazai pályán tizenhatot kaptak

A másodosztály Agárdi Termál csoportjában ma rendezik a Kulcs - Adony alsóházi rangadót. Minkét együttes gyengén kezdte a szezont, hiszen a sereghajtó kulcsiak a három meccsen még gólt sem rúgtak, míg az ellenfelek huszonnyolc alkalommal vették be a kapujukat. Az adonyaik az első fordulóban bravúros döntetlent játszottak Pusztaszabolcson, majd szoros vereséget szenvedtek a Baracs otthonában. Az előző körben azonban meglepetésre hazai pályán kaptak ki 2-1-re a Seregélyestől. Másnap a pontveszteség nélkül álló Baracs a Sárszentmiklós második számú együttesét fogadja. Előnyt jelenthet a baracsi együttes számára, hogy az ellenfél első csapata is ebben az időpontban lép majd pályára. A szezont gyengén kezdő Rácalmás gárdája ezúttal Nagykarácsony vendégeként próbál meg pontot szerezni.

A harmadosztály Horfer Serleg csoportjában ma a bajnoki táblázaton jelenleg mínusz három ponttal az utolsó helyen álló Kisapostag az Előszállást fogadja. A kisapostagiak negatív teljesítménye annak köszönhető, hogy az előző fordulóban nem álltak ki a Dég otthonában, így a Fegyelmi Bizottság három büntető pontot levont tőlük. A vasárnapi összecsapások párosítása a következő: Nagyvenyim - Cece, Sárszentágota - Mezőfalva II, Perkáta - Sárbogárd.

Az elmúlt héthez képest félórával hamarabb, 16.30 órakor kezdődnek az összecsapások.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!