Foci

2014.08.21. 15:41

Javíthat a DPASE II

Dunaújváros - A második fordulót rendezik szombaton és vasárnap a Fejér megyei labdarúgó-bajnokság mindhárom osztályában.

Gróf András

A Viszló Trans első osztályban mindkét körzetünkhöz tartozó csapat 2-1-es idegenbeli vereséggel kezdte a szezont. Vasárnap mind a két együttes hazai környezetben javíthat. A Dunaújváros PASE második számú gárdája a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő együttesétől kapott ki a nyitó fordulóban. Az újvárosiak pedig a lehető legerősebb összeállításban léptek pályára, hiszen a kezdő együttesben kapott helyet az első csapat keretéből többek között Kocsis Gábor, Thiago és Peric is. A gárdonyiak az első félidőben kétgólos vezetésre tettek szert, amire a második játékrészben csak Hosszú Péter tudott válaszolni. Ezúttal a Kisláng együttese lesz az ellenfél, akik az előző körben otthon gólnélküli döntetlent játszottak a Puskás Akadémia II ellen. A Mezőfalva bicskei vereséggel kezdte az évet. Most sem lesz könnyű dolguk, hiszen azt a Sárszentmiklóst fogadják, akik a szezonnyitón 7-0-ra legyűrték a Szár együttesét.

A másodosztály Agárdi Termál csoportjában egy találkozót rendeznek szombaton. A kulcsiak 0-0-s döntetlennel kezdtek hazai pályán a Lajoskomárom ellen, most ismét otthon próbálnak meg pontot, vagy pontokat szerezni a Seregélyessel szemben. Másnap az újonc Nagykarácsony az Enyinget fogadja. Mindkét együttes kikapott az első körben, így nagy csata várható az összecsapáson. A baracsiak a sorsolás szeszélye folytán az első körhöz hasonlóan ismét idegenben lépnek pályára. Adonyban nyerni tudtak, de a dobogóra pályázó Pusztaszabolcs ellen sokkal nehezebb dolguk lesz. Az adonyiak rosszul kezdtek otthon, de a Lajoskomárom otthonában okozhatnak meglepetést.

A harmadosztály Horfer Serleg csoportjában szombaton a következő találkozókat rendezik: Sárszentmiklós II - Nagyvenyim, Rácalmás - Cece, Kisapostag-DASE - Perkáta. Vasárnapra marad a Sárbogárd - Előszállás összecsapás.

Mindkét napon 17 órakor kezdődnek a mérkőzések.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!