Foci

2015.07.13. 19:28

Két mérkőzés is lesz - Mindkét ellenfelüket Pálhalmán fogadják

Dunaújváros - Az első felkészülési mérkőzésen nem vallott szégyent a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata szombaton, hazai pályán, az első osztályú Puskás Akadémia FC ellen.

Gróf András

A másodosztályú bajnokságra készülő dunaújvárosi együttes ugyan 1-0-ás vereséget szenvedett, de a mezőnyben teljesen egyenrangú partnere volt az NB I-es felcsútiaknak. Fontos volt ez a találkozó az újvárosi játékosoknak, hiszen két elmaradt mérkőzést követően sikerült pályára lépniük. Végre Artner Tamás vezetőedző éles körülmények között tesztelhette a játékosokat.

A találkozó után a dunaújvárosiak szakvezetője összességében elégedett volt a látottakkal, de természetesen látta a meglévő hibákat is.

Az összecsapáson elsősorban a küzdelemben, és a mutatott játékban is kicsit többet kaptam a fiúktól, mint amire előzetesen számítottam. Egyrészt azért, mert ez volt a felkészülés során az első edzőmérkőzésünk, másrészt azért, mert az elmúlt három hétben rendkívül kemény munkát végeztek, amely természetesen a lábukban volt. Azt tapasztaltam, hogy erővel jól bírtuk, a játékosok nagyon fegyelmezettek, harcosak voltak. Az első osztályban játszó Puskás Akadémia ellen teljesen egyenrangú partnerek voltunk. Az első játékrészben megvoltak a gólszerzési lehetőségeink, majd a szünet után azonnal sikerült kialakítani egy hatalmas ziccert, azt azonban sajnos nem tudtuk értékesíteni. A fiatalok nagyon becsületesen, fegyelmezetten dolgoznak, azonban tőlük még csodát nem várhatunk el. Az idősebb játékosok minden edzésen keményen odateszik magukat, ezzel is példát mutatva a fiatalabbak számára. A héten még két előkészületi mérkőzés vár ránk, melyen ismét lehet tesztelni, hogy a felkészülés mostani szakaszában hol tartunk, melyek azok a területek, amelyeken mindenképpen további előrelépés szükséges.

A csapat felkészülési programjában tegnap délután egy edzés szerepelt. Ma délelőtt és délután is gyakorol az együttes. Szerdán délelőtt újabb tréning, majd délután a harmadosztályú Bölcske elleni felkészülési találkozó következik. A pálhalmai Agrospeciál Sporttelepen 18 órakor kezdődik az összecsapás. Csütörtökön és pénteken délelőtt lesznek foglalkozások, amit szombaton délelőtt 10.30 órakor újabb edzőmérkőzés követ. A szerdai helyszínen az ellenfél ezúttal az NB II-es Csákvár gárdája lesz.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!