Foci

2014.09.02. 14:55

Két új középpályást igazolt a Dunaújváros PASE

Dunaújváros - Kedd délelőtt sajtótájékoztatót tartott a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata, ahol a szakosztállyal kapcsolatos kérdések kerültek napirendre.

Gróf András

Először az együttes szakmai igazgatója, Dobos Barna beszélt a győri mérkőzés tanulságairól, és a csütörtöki MTK elleni Ligakupa találkozóról.

- Véleményem szerint a győriek egyenlítő találata előtt nem történt szabálytalanság. Sajnos ez nem az első bírói tévedés, ami a csapatunkat sújtja. Bízunk benne, hogy a jövőben nem történik velünk hasonló. Viszont azt is el kell mondani, hogy tíz emberrel sem kellett volna három gólt kapnunk. A második félidőben több hiba is becsúszott a védekezésünkbe. Természetesen a Ligakupát is komolyan vesszük, de ezúttal azok szerepelnek majd, akik az eddigi mérkőzéseken kevesebb lehetőséget kaptak. Zsótér Donát és Nagy Gergely az utánpótlás-válogatotthoz kapott meghívót, míg Muscat Rowen a máltai nemzeti csapatba, így ők ezen a héten nem velünk készülnek.

A szlovén Timotej Dodlek (balra) több poszton is bevethető Dobos Barna szakmai igazgató szerint (Fotó: www.dpase)

Ezt követően bemutatták az átigazolási időszak hajrájában szerződtetett Timotej Dodlek középpályást, aki 1989. november 23-án, Mariborban született. A 183 centiméter magas játékos eddig a Mura, a Lendva és a Maribor csapataiban játszott. - Több olyan játékost is ismerek, akik a magyar bajnokságban szerepeltek, vagy játszanak most is, így tudom, milyen erős az NB I. Bízom abban, hogy be tudok kerülni a kezdő csapatba, és játékommal hozzásegítem csapatomat a célok eléréséhez.

A hétfői napon még egy labdarúgó kölcsönadási szerződésére került pecsét. A bajnokság végéig érkezik a DVTK együttesétől Nikházi Márk, aki szintén középpályás. Pályafutása során eddig az MTK-ban és a Diósgyőrben futballozott. A labdarúgóról a DVTK klubigazgatója, Árki Gábor elmondta, értékes labdarúgónak tartja, ezért játékjogáról nem mondtak le végleg, hanem teljesítményét folyamatosan figyelemmel kísérik, és jövő nyáron még jobb játékosként várják vissza Diósgyőrbe.

A Dunaújváros Stadionban zajlik a világítás kiépítése, így nem szerepelhet hazai környezetben a DPASE. A klubnak azonban sikerült megegyezni a pályaválasztói jog elcseréléséről a Nyíregyháza és a Puskás Akadémia együtteseivel.

Ennek alapján szeptember 13-án, szombaton 18.30 órakor Nyíregyházán, míg szeptember 27-én, szombaton 18.30 órakor Felcsúton lép pályára a Dunaújváros PASE együttese.




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!