Foci

2016.04.26. 15:15

A Dunaferr-DF-Renalpin FC már a dobogó második fokán

Dunaújváros - Két mérkőzésből két győzelem a mérlege a Dunaferr-DF-Renalpin FC együttesének a 2015/2016. évi futsal első osztály felsőházi rájátszásában. A Dunaferr a második helyen áll.

Gróf András

A Nyírgyulaj KSE idegenbeli legyőzését követően hétfőn este hazai környezetben az MVFC-Berettyóújfalu gárdáját is kétvállra fektették a dunaújvárosiak. Pedig nem éppen a legjobb előjelekkel készülődtek az összecsapásra Fehér Zsolt tanítványai. A vezetőedző a találkozó előtt azt nyilatkozta, hogy amennyiben a teljes csapatunkkal állhatnánk ki, akkor mondhatnám azt, hogy pariban tudunk velük játszani . Hát nem lett igaza a mesternek, hiszen teljesen egyenrangú partnerei voltak a nagynevű ellenfélnek. Ráadásként a győzelmet is megszerezték, amivel a felléptek a dobogó második fokára. A mérkőzést követően az újvárosiak trénere természetesen örült a három pont megszerzésének.

- Mindenekelőtt a csapatomnak szeretnék gratulálni, hiszem megtizedelve is mindenki átérezte, hogy mennyire fontos ez a találkozó. Egy kiélezett mérkőzésen sikerült itthon tartani a három pontot. Aminek természetesen nagyon örülünk, de tudjuk, hogy messze még a bajnokság vége. Ezt a sikert ennek megfelelően a helyén kezeljük.

A vendégek vezetőedzője, Turzó József kissé zaklatottan nyilatkozott a számukra három kiállítással végződött találkozót követően.

- Az első félidő elején kiegyenlített játék folyt a pályán de ahogy telt az idő úgy játszottunk egyre jobban, és ennek köszönhető, hogy előnnyel fordultunk. A fordulás után végleg eldönthettük volna a mérkőzést, de sajnos nem tettük. Ezután azonban sosem látott ámokfutás következett a játékvezetők részéről. Kikérem a játékosaim nevében, hogy ilyen rossz felfogásban és ilyen arroganciával álljanak hozzájuk. Utólag nem tudom eldönteni, kire legyek mérgesebb önmagunkra, a játékvezetőkre, vagy aki küldte őket.

A Dunaferr-DF-Renalpin FC legközelebb május 2-án a listavezető Rába ETO otthonában lép majd pályára.




Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!