Foci

2016.01.24. 20:16

Kettős győzelem - Az Eb-n alkalmazandó taktikát gyakorolták

A szerbiai Eb-re készülő magyar futsalválogatott pénteken és szombaton késő este Libanon együttese ellen játszott felkészülési mérkőzést a Dunaújváros Sportcsarnokban.

Gallai András

Magyarország-Libanon 4-1 (2-0)

Magyarország: Tóth Gy. - Klacsák, Horváth N., Dróth, Hosszú Á. Csere: Tihanyi, Öreglaki, Németh P., Trencsényi, Harnisch, Gál, Dávid, Szeghy, Rábl.Góllövő: Hosszú Á. (14. p.), Rábl (15. p.), Dróth (26. p.), Harnisch (34. p.), illetve Moustafa Serhan (30. p.).



Mindkétszer legyőzte a magyar válogatott Libanont. Szemben a dunaújvárosi Klacsák Bence

Fotó: Zsedrovits Enikő


Magyarország -Libanon 4-2 (2-1)

Magyarország: Tihanyi - Klacsák, Németh P., Dróth, Harnisch. Csere: Tóth Gy., Öreglaki, Horváth N., Trencsényi, Gál, Dávid, Szeghy, Rábl, Hosszú Á.
Góllövő: Dróth (3. p), Gál (14. p.), Harnisch (28. p.), Trencsényi (38. p.), illetve El Dine (11. p.), Tneich (32. p.).

A február 2-án kezdődő kontinensviadalra két győzelemmel hangolódó magyar válogatott szövetségi kapitánya, Sito Rivera a következőképpen értékelt.

- Úgy érzem, a játékosaim mindkét napon teljesítették a kért taktikát, fegyelmezetten és motiváltan játszottak. Ezeken a mérkőzéseken nem az eredmény volt az elsődleges, hanem az, hogy az Eb-re való taktikát gyakoroljuk. A pontrúgásokban és a támadásokban is sokat fejlődtünk. A következő állomás már az Európa-bajnokság, ahol a spanyolok ellen a tisztes helytállás, az ukránok ellen pedig győzelem a célunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!