Foci

2015.03.01. 18:15

Kicsik-nagyok, fiúk-lányok futballoztak

Dunaújváros - A dunaújvárosi diákönkormányzat pénteken első alkalommal rendezte meg a városi diákolimpiai labdarúgó-tornát.

Agárdy Csaba

Az eseményt Sztankovics László, a dunaújvárosi ifjúsági, kulturális és sportbizottság vezetője nyitotta meg. Később lapunknak hangsúlyozta, hogy nagyon jó ötletnek tartották a torna megrendezését, és amikor a diákönkormányzat vezetése megkereste őket, rögtön az esemény mellé álltak. Az önkormányzat anyagilag is támogatta a rendezvényt, háromszáznyolcvanezer forinttal járultak a torna sikeres lebonyolításához.

Sérülésmentes, jó mérkőzéseket láthattak az érdeklődők

Vida Zoltántól, a diákpolgármestertől megtudtuk, hogy kétszázhatvan fiatal futballozott pénteken. Novemberben a diákok szavazták meg, hogy az általános és a középiskolások számára, és természetesen lányoknak is szervezzenek egy tornát.

- Ez volt az első rendezvényünk, így a torna kezdetekor volt néhány nehézségünk, de végül sérülés- és problémamentesen lezajlott az esemény. Arról már döntöttünk, hogy jövőre lesz folytatás - tudtuk meg Vida Zoltántól.

A torna végeredménye.

Középiskolás, fiúk: 1. Dunaferr Szakközépiskola Villamos-tagozat A", 2. Dunaferr Szakközépiskola A", 3. Dunaferr Szakközépiskola B"

Középiskolás, lányok: 1. Hild Egyetem , 2. Kereskedelmi és Vendéglátóipari Középiskola. 3. Hildesek Általános iskolások: 1. Széchenyi kisgimnázium, 2. Petőfi iskola, 3. Dózsa iskola 4. Vasvári iskola.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!