Foci

2014.08.11. 18:20

Kiesett a baracsi együttes

Dunaújváros - A2014/2015. évi Fejér Megyei Kupa második fordulóját rendezték meg az elmúlt hétvégén. A körzetünkhöz tartozó labdarúgócsapatok közül a Mezőfalva és az Adony jutott tovább a harmadik körbe.

Gróf András

Mezőfalva-Seregélyes

8-0 (5-0)

Vezette: Kovács Zoltán (Szabó L., Sziksz).

Mezőfalva: Orosz - Boros (Balogh I.), Nagy D., Viniczai, Móricz, Balázs, Márok (Bozoki), Rottmann, Csuka, Huber, Papp K. (Tibold). Edző: Masinka László.

Seregélyes: Závotka - Miklós K. (Polányi), Annau, Györe, Horváth T., Lendvai (Benczik Cs.), Nagy B., Benczik A., Ihász, Deák (Takács), Winklár (Szurovcsják). Edző: Kis Krisztián István.

Góllövő: Balázs (2), Móricz (2), Rottmann, Márok, Balogh I., Csuka.

Már az első negyedóra végén vezetést szerzett az első osztályban szereplő hazai együttes. A szünetben már ötgólos előnye volt a mezőfalviaknak. A másodosztályban szereplő Seregélyes egyetlenpillanatra sem tudta kétségessé tenni a Mezőfalva továbbjutását.

Pirosban a mezőfalva Huber szereli a seregélyesi Benczik Attilát. A mezőfalviak nyolc góllal küldték haza ellenfelüket (Fotó: Horváth László)

Nagyvenyim-Adony

2-5 (1-3)

Vezette: Szabó Attila (Piros, Vizi).

Nagyvenyim: Gregorich - Orosz, Szabó Zs., Kővári, Kovács L., Kovács A., Miklós I., Nagy I., Szalai, Éliás, Nagy B., Ürmös. Edző: Szalai Norbert.

Adony: Hamar - Nebucz F., Németh R. (Szántó), Marczinka M. (Oláh), Glonczi, Nebucz M., Müller (Németh T.), Erdei (Kovács J.), Auer, Varga Z. (Hollentoner), Csorba T. Edző: Csorba József.

Góllövő: Kővári, illetve Varga Z. (2), Csorba T., Nebucz M., Hollentoner.

Az előző körből mindkét gárda magabiztosan jutott tovább, így kiélezett találkozóra volt kilátás. A vendégek azonban félóra leforgása alatt háromgólos előnyre tettek szert. Kővári László két góljával azonban felzárkóztak a hazaiak, de az eggyel magasabb osztályban szereplő adonyiak az utolsó tíz percben kétszer is eredményesek voltak.

Dég-Baracs

3-2 (1-2)

Vezette: Varga György (Wanderer, Orosz).

Dég: Tisza - Horváth F., Horváth R., Semenszki, Jencski (Bögyös), Kiss K. (Talkovics), Porvázsnyik (Gál L.), Boda, Molnár O., Tulok (Borostyán), Kovács Á. (Tonka Z.). Edző: Tömör Attila.

Baracs: Tóth N. - Pulai, Cséza (Idei), Bartók S. (Rezes), Fülöp, Hepp, Szurma, Megyesi (Romhányi), Éliás (Sebestyén), Sági (Varga L.). Edző: Virág László.

Góllövő: Tulok, Molnár O., Kovács Á., illetve Szurma, Cséza.

Kiállítva: Tóth N. (Baracs).

A tavalyi bajnokságban még mindkét csapat a másodosztályban szerepelt, azonban a dégiek kiesése miatt jelenleg egy osztály különbség van köztük.

Az első félidőben még a baracsiak vezettek, de a második játékrész elején a játékvezető kiállította a vendégek kapusát, ami sorsdöntőnek bizonyult a továbbjutás szempontjából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!