Foci

2014.11.25. 16:15

Középiskolás foci torna

Dunaújváros - Harmadik szezonját kezdte meg a középiskolás amatőr focibajnokság, a Coca-Cola Cup. A Magyar Labdarúgó Szövetség szakmai felügyelete alatt zajló tornára idén minden eddiginél több fiatal jelentkezett.

Gallai Péter

Az MLSZ Bozsik-programja mellett párhuzamosan futó nagyszabású országos rendezvény azoknak a középiskolás fiataloknak, lányoknak és fiúknak biztosít mozgási lehetőséget, akik nem feltétlenül hivatásos labdarúgóként képzelik el a jövőjüket, de szeretnének egy futballt szerető közösséghez tartozni, vágynak a rendszeres mozgásra és megmérettetésre. Az eseményhez az MLSZ a legrangosabb szervezői és szakmai gárdáját biztosítja. A rendezvény lebonyolításánál fontos szempont az is, hogy jól illeszthető legyen az oktatási intézmények pedagógiai programjához, egyúttal az MLSZ sportágfejlesztési stratégiájával is összhangban legyen.

Városunkban november 27-én nyolc fiú és hét leány csapat küzd majd egymással a Dunaújváros Sportcsarnokban. A fiúk mezőnye: Dunaferr I, Hild Csikó, Dunaferr II, Széchenyi Gimnázium, Pannon Fiúk, Hild-K, Kerós Fiúk, Dunaferr III. A leány mezőny: Dunaferr, Kerós Csajok II, Hild SZKI, Pannon Lányok, Széchenyi Csajok, Kerós Csajok I, Rudas. A torna 9 órakor kezdődik,míg az eredményhírdetés tervezett időpontja 14.15 óra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!