Foci

2014.09.01. 15:05

Kupagyőztes az ISD POWER Kft.

Dunaújváros - A Dunaferr Ifjúsági Szervezet rendezésében bonyolították le a Dunaferr Zrt társaságcsoportján belül az Ifi Kupa kispályás labdarúgó torna.

Gróf András

Az egy éven át tartó sorozat alatt négy fordulóban kellett megküzdeni az együtteseknek a helyezésekért. Fordulónként hat csapat mérte össze a tudását, amelyben az első három gárda pontokkal gazdagodott. Végig izgalmas és nagy csaták zajlottak az Ifi Kupán. A két legerősebb csapat a Tűzoltók és az ISD POWER Kft. fej-fej mellett haladtak egész éveben, de a legvégén a két vetélytárs közül a jól szervezett, és egységes ISD POWER Kft. hódította el a serleget. Összesítésben negyvennyolc ponttal lett bajnok az ISD POWER Kft., a második helyen a jó erőkből álló Tűzoltók csapata végzett. A bronzérmet pedig a Nagyolvasztó csapata szerezte meg. A kupagyőztes együttes csapatvezetője, Vajda Attila a díjkiosztó ünnepséget követően röviden értékelte a gárda teljesítményét.

Álló sor balról jobbra Huber Balázs, Varga Csaba, Katona Zoltán, Somogyi Jenő, Nagy Gábor, Tömöri Tibor, , Alexi András (főszurkoló). Alsó sor: Kálmán Dániel, Bölcs László, Rabiász Barnabás, Bölcskei György, Petrás Gábor, Maróti Zsolt

- Nagyszerű szervezésű torna volt, ahol jó csapatokkal találkoztunk. Természetesen örülök az ISD POWER Kft. győzelmének, ami nagyban köszönhető a cég vezetésének, akik erkölcsileg és anyagilag is segítik a munka utáni szabadidő eltöltését. A siker közös, hiszen a jó közösségnek, a jó csapatmunkának és a jó szervezésnek köszönhetően sikerült megnyernünk ezt a nemes kupát, ahol olyan nagy ellenfelek voltak mint a Tűzoltók, vagy akár a Nagyolvasztó csapata. Még egyszer csak köszönettel tartozom mindenkinek, aki segítette a csapatot a győzelem elérésében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!