Foci

2015.10.11. 14:24

Legendák lépnek pályára Kisapostagon

Szombaton rangos kispályás labdarúgó tornát rendeznek a focipályán, amelyen a magyar öregfiúk válogatott, a Ferencváros Old Boys és a Kisapostag öregfiúk csapata játszik.

Gallai Péter

Október 17-én szombaton 13 órától születésnapi, kispályás labdarúgó tornát rendeznek Kisapostagon tájékoztatta lapunkat Nagy Attila polgármester. Az ünnepelt nem más, mint az októberben hatvanadik születésnapját ünneplő korábbi válogatott labdarúgó, a Ferencváros örökös bajnoka, Rab Tibor. Aki nem csak játszik a Fradi Old Boys csapatában, de annak edzője is lesz. A pályán pedig olyan társai lesznek mint Mucha József, Wukovics László, Pogány László, Kollár József, Fekete Barna, Vörös József, Kovács Péter, Rab Péter, Albu Adrián, Rab János, valamint Kiss-Rigó László szeged-csanádi megyéspüspök.

A világválogatott Détárit is láthatják majd az érdeklődők
Fotó: rangado.hu

Szintén itt lesz a magyar öregfiúk válogatott is, az alábbi kerettel: Dúró József, Détári Lajos, Vincze István, Puntér Attila, Hevesi Tamás, Hamar István, Polonokai Zoltán, Disztl Péter, Balogh Dániel, Sipos Jenő, dr. Borbély Zoltán. A szövetségi kapitány Kiprich József lesz.

A kisapostagi öregfiúk pedig így állnak majd ki: Juhász Zoltán, Gyalus Zoltán, Buglyó János, Veres Kovács Zoltán, Nagy Attila, Kopecz Imre, Farkas Zoltán, Szatmári Tamás, Nagy Ervin, Rácz György, Váczi Szilveszter, Bakos Zsolt. Az edző id. Nagy Ervin.

A tornát az ismert játékvezető Arany Tamás dirigálja majd.

 

Címkék#kisapostag

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!