Foci

2015.05.29. 19:06

A paksiak biztos, hogy nem adják meg könnyen magukat

Dunaújváros - Az OTP Bank Liga NB I harmincadik fordulójának szombati játéknapja után eldől, hogy a Lombard Pápa FC mellett melyik lesz a másik csapat, amely búcsúzik még az első osztálytól.

Gróf András

A Dunaújváros PASE együttese 19 órakor a Paksi FC vendégeként lép pályára. Minimum egy pont mindenféleképpen kell az esélyhez, de lehet, hogy három pont is kevés lesz. Minden attól függ, hogy a Szombathelyi Haladás hazai környezetben milyen eredménnyel zár a Puskás Akadémia FC ellen. A harmadik veszélyeztetett együttes, a Budapest Honvéd számára már egyetlen megszerzett pont biztos bentmaradást jelentene hazai pályán a már kieső Lombard Pápa FC ellen.

A paksiak vezetőedzője,Csertői Aurél egyértelműen győzelemre készül.

- Célunk a jelenlegi, tehát az ötödik helyünk megtartása, valamint az, hogy szurkolóinkat megörvendeztessük egy győzelemmel az idei bajnokság búcsúmeccsén.

A paksiak várható kezdőcsapata: Molnár P. Vági, Rodenbücher, Gévay , Báló Kecskés, Kesztyűs Könyves, Bertus, Bartha Haraszti.

Az összecsapás játékvezetője Szilasi Szabolcs lesz, míg az asszisztensi feladatokat Ring György és Kormányos II Gábor látja el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!