Foci

2015.02.24. 17:01

Magyarország legnépszerűbb csapata lesz a vendég vasárnap

Dunaújváros - A Ferencváros elleni vasárnapi NB I-es idénynyitóra készülő Dunaújváros PASE labdarúgócsapatánál a téli átigazolási időszak, hétfői utolsó napja sem telt eseménytelenül.

Gróf András

Az újvárosiak fél évre kölcsönadták az NB II-es Csákvár együttesének Burucz Barnát. A védő éppen a csákváriaktól érkezett 2013. telén. Hamar alapembere lett a másodosztályú együttesnek, de egy súlyos sérülés miatt hosszú hónapokat kénytelen volt kihagyni. A téli felkészülést már a csapattal együtt végezte, de a formába lendüléséhez folyamatos játéklehetőség szükséges, ezért került a tavaszi szezonra a másodosztályú együtteshez. A játékosra a dunaújvárosiak a fél év eltelte után ismét számítana, így a nyáron biztosan visszatér a csapathoz.

A DPASE vezetői már minden idegszálukkal a vasárnap 18.30 órakor kezdődő Ferencváros elleni találkozóra készülnek. Az előzetes információk alapján hatalmas érdeklődés a találkozó iránt. A két csapat szimpatizánsai kiéhezve várják az első tavaszi tétmérkőzést. Legutóbb 2012. augusztusában vendégeskedett a Fradi Dunaújvárosban. Azt hiszem, az akkori 2-2-es döntetlen eredménnyel ezúttal is elégedettek lennének a szurkolók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!