Foci

2017.02.01. 19:30

A Ferencváros otthonába látogat a Dunaferr

Dunaújváros - A válogatott edzőtábora és horvátországi nemzetközi tornáját követően az alapszakasz tizenötödik fordulójával folytatódnak a futsal NB I küzdelmei.

Gróf András

A forduló pénteki játéknapján a fővárosban lép pályára a Dunaferr-DUE-Renalpin FC együttese. A bajnoki tabella második helyén álló újvárosi alakulat ellenfele a jelenleg utolsó előtti helyen tanyázó FTC Futsal-Fisher Klíma gárdája lesz. A népligeti Elek Gyula Arénában megrendezendő összecsapás 21 órakor kezdődik. A dunaújvárosi együttes az előző körben magabiztos játékkal fektette két vállra hazai környezetben az eddigi nagy mumus Nyírgyulaj KSE csapatát. Kérdés, hogy a válogatott programja miatti szünet mennyire befolyásolta a játékosok formáját. Igaz, a nemzeti csapat edzőtáborában öten, amíg a porecsi tornán hárman képviselték a Dunaferrt. A ferencvárosiak az eddigi tizennégy találkozón három győzelmet arattak, igaz ebből kettőt az előző két fordulóban szereztek be. Érdekesség, hogy Nagy Attila és Horváth Szabolcs személyében két egykori újvárosi is erősíti a Fradit.

A fehér mezes Fridrich Dávid a válogatott edzőtábora után a bajnokságban is bizonyíthat
Fotó: Ady Géza

A forduló további párosítása a következő: Swietelsky-Haladás VSE - FC Veszprém, Rába ETO - MVFC-Berettyóújfalu, Göcsej SK - Aramis SE, Nyírgyulaj KSE - Bőny-Szavill Consulting.

A bajnokság alapszakaszának állása a fordulót megelőzően: 1. Rába ETO 39 pont, 2. Dunaferr-DUE-Renalpin FC 27 pont, 3. MVFC-Berettyóújfalu 24 pont, 4. Aramis SE 24 pont, 5. FC Veszprém 23 pont, 6. Göcsej SK 18 pont, 7. Swietelsky-Haladás VSE 17 pont, 8. Nyírgyulaj KSE 15 pont, 9. FTC Futsal-Fisher Klíma 12 pont, 10. Bőny-Szavill Consulting 1 pont.




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!