Foci

2014.09.25. 12:35

Megye I. - A Velence a listavezető után a pillanatnyi harmadikkal találkozik

Székesfehérvár - A 7. fordulóra készülődnek a csapatok Fejér megye első osztályú labdarúgó bajnokságában. A hétvégi párosítások hazai trénereit kértük némi esélylatolgatásra.

Ferencz Balázs

Több helyszínen is érdekes csatákat vívnak a felek a 7. fordulóban. A Velence a Gárdony vendégeként próbálja megtartani pozícióját a tabellán, és az Ercsi is tapadna.

2014.09.27. szombat, 15.00:

Ercsi (4.)–Kisláng (6.)

Gróf András, az Ercsi vezetőedzője: – Csalóka a tabella, mert a mezőny több csapata is egy meccsel kevesebbet játszott. Nem számítok könnyű mérkőzésre, mert a Kisláng tavaly is élcsapat volt, és most is harcos erényeket csillogtat. Jó formában van az együttesem, szeretnénk nyerni, de tisztában vagyunk azzal, hogy ez nem lesz egyszerű feladat.

Martonvásár (12.)–Mezőfalva (13.)

Patkós Csaba, a Martonvásár vezetőedzője: – Remélem, hogy a támadásokért felelős játékosaim feljavulnak a hétvégére, és így meglesz az esélyünk a győzelemre a formába lendülő Mezőfalva ellen.

Dunafém-Maroshegy (15.)–Polgárdi Vertikál (8.)

Nahóczky Attila, a Dunafém-Maroshegy vezetőedzője: – Remélem, hogy „hazai" idegenbeli pályánkon, Csákváron, remélhetőleg megszerezzük első győzelmünket, és elindulunk felfelé a tabellán. Egyik ellenfél sem állít elénk egyszerű feladatot ebben a bajnokságban, de leginkább magunkkal kellene kibékülnünk. Mezőfalván is végigtámadtuk a mérkőzést, de nem sikerült belőni a helyzeteket. Most már talán teljesebb csapattal tudjuk felvenni a harcot.

2014.09.28. vasárnap, 15.00:

Dunaújváros PASE II (7.)–Szár (11.)

Bakos Zsolt, a Dunaújváros PASE II vezetőedzője: – Hétről hétre javuló tendenciát mutatunk minden csapatrészben, legutóbb a támadójátékunk is hatékony volt, ez a gólokban is megmutatkozott. A Szár ellen szeretnénk ott folytatni, ahol Tordason abbahagytuk, bár kellőképpen tiszteljük ellenfelünket. Bízom a csapatomban, és ismét azt szeretném látni, hogy játékosaim minden percét élvezik a labdarúgásnak. Ha ez meglesz, a siker sem marad el.

Sárszentmiklós (9.)–Mór (5.)

Sárai György, a Sárszentmiklós vezetőedzője: – Mivel régen nyertünk, győzelmet várok, de minden bizonnyal nem lesz egyszerű a dolgunk. A héten tisztességesen felkészülünk, és siker koronázza az erőfeszítésünket. Nem túl jó a hangulat a csapat háza táján, de azért jó a foci, hogy lehet javítani. Ha le tudjuk magunkat győzni, akkor a Mór sem menekülhet.

Végvári Ádám (b) legutóbb vállvetve harcolt a bicskei Földes Gáborral. A Mór a Miklós, a Bicske a Tordas ellen folytatja. Fotó: Koppán Viktor

Bicske (10.)–Tordas (14.)

Erdész Ferenc, a Bicske vezetőedzője: – A fél csapatom sérült, és amíg ilyen rövid a padunk, addig nekünk minden mérkőzés rangadó. Háromesélyes meccsre számítok. Meghatározó embereim hiányoznak komoly sérülések miatt, visszatérésükig nehéz helyzetben vagyunk. Ettől függetlenül bízom benne, hogy az újonc csapatot legyűrjük. Az biztos, hogy nem feltett kézzel jön hozzánk a Tordas, nehéz meccs lesz.

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő (3.)–Velence Bericap (2.)

Zimmerman Tamás, a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő vezetőedzője: – Tóparti rangadó lesz a javából, és ebből adódóan küzdelmes mérkőzést várok. Bízom benne, hogy sok néző kijön a mérkőzésre. Remélem, hogy a csapat jóval nagyobb tűzzel, lelkesedéssel játszik majd a hétvégén, mint a hétközi, Mezőfalva elleni fordulóban. Ha ez így lesz, akkor pozitív eredménnyel zárhatjuk a hétvégét.

Iváncsa (1.)–Puskás FC II (16.)

Miskovicz Bálint, az Iváncsa vezetőedzője: – Mindegy, hogy kivel játszunk, csakis a győzelem reményében lépünk pályára. Sokat nem tudok az ellenfélről, óvatosan kell kezelni a Puskást, mert nem lehet tudni előre, milyen kerettel állnak ki az aktuális összecsapásra. Nagy lökést adott a srácoknak a Velence elleni, múlt heti győzelem, de most figyelni kell, hogy ne csak gatya menjen ki a pályára. Továbbra is koncentrált játékkal kell hozni a mérkőzéseket.

Az 5. fordulóból pótolt mérkőzésen:

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő–Mezőfalva 1-1 (1-1)

Vezette: Wittner József.

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő: Wittner M. – Léki (Vámosi D.), Janovics, Pribék P., Jung M. (Kummer M.) – Lendvai T., Hári T. (Bogács Zs.), Meggyes D. (Zimmerman T.), Kiliti L. (Dombi D.) – Farkas G., Sowunmi A. Vezetőedző: Zimmerman Tamás.

Mezőfalva: Papp Z.- Viniczai F., Bartus K.(Váradi T.), Huber B., Bozóki D. – Rottmann S. (Bozoki M.), Balázs S., Benczik Zs. (Csuka Á.), Boros B. (Mekota B.) – Móricz Cs., Szepesi K. Vezetőedző: Masinka László.

Gól: Jung M. (20.), illetve Boros B. (13.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!