Foci

2014.08.31. 20:15

Megye I.: az Iváncsa és a Gárdony hibátlanok maradtak

A Viszló Trans megye I-es labdarúgó bajnokság 3. fordulója után két hibátlan csapat maradt.

Ferencz Balázs

Ercsi–Mezőfalva 3-0 (1-0)

200 néző, V.: Magyar J.

Ercsi: Bongó – Cseppen, Rapai, Neuvert (Nagy B.), Drapcsik – Bakos, Flórián Á., Ivacs, Balaskó I.- Tamon (Bendák), Sárdi (Laczkó). Vezetőedző: Gróf András.

Mezőfalva: Rajna – Boros (Csuka), Viniczai F., Móricz, Balázs – Rottmann, Huber, Szepesi, Benczik (Márok) – Váradi (Tibold V.), Papp K. Vezetőedző: Masinka László.

Gól: Flórián Á. (13.), Sárdi (50.), Bendák (88.).

Jók: Balaskó, Bakos, Ivacs illetve Benczik, Huber.

A Kinizsi fölénye a 13. perben érett góllá, Flórián 17 méterről talált a kapuba, 1-0. A 27. percben egy szöglet utáni kavarodásnál Benczik elé pattant a labda, majd telibe lőtte a felső lécet. A második félidő is jól indult az Ercsi számára, Ivacs sokadik beadása „megtalálta” Sárdit, aki 3 méterről nem hibázott, 2-0. Próbálkozott ugyan a Mezőfalva, de nem volt átütőerő a játékában. A 88. percben a csereként pályára lépő Bendák magabiztosan lőtt 10 méterről a hálóba, 3-0. Közepes színvonalú mérkőzésen fontos három pontot szerzett az újonc.

Mór–Kisláng 0-0 (0-0)

200 néző, V.: Jakab Z.

Mór: Rauf T.- Bátki T., Hahn, Végvári, Kaszás – Handl, Tar B., Németh K.(Joó G.), Molnár D. (Gárber) – Osgyán M.(Klémán P.), Mayer. Vezetőedző: Horváth Zoltán.

Kisláng: Ányos – Árki, Rehák, Simon I., Willerding B. – Kókány, Dudar K., Komlós R. (Juhász J.), Juhász M. – Paluska L., Balogh Z. (Fekete A.). Edző: Rehák Viktor.

Jók: Kaszás, Handl, Mayer illetve Rehák, Paluska.

A sok hibával tarkított első félidő kiegyenlített játékot hozott, a játék közepes iramban csordogált, a kapuk ritkán forogtak veszélyben. A 38. percben Willerding fejesét védte a hazai kapus. A második félidő kihagyott Osgyán helyzettel indult, majd a másik oldalon Balogh megpattant szabadrúgása landolt Rauf kezében. Az 52. percben Mayer 22 méteres szabadrúgása a kapufák találkozásánál csattant. A 62 percben Mayer futtából leadott lövését a vendégkapus a bal felső elől bravúrral tornászta ki. A 66. percben Végvári, majd két percre rá Gárber, majd a 71. percben Klémán P. hagyott ki ordító gólhelyzetet. A hazai gólfelelősök helyzetek sokaságát puskázták el és a szerencse is elpártolt tőlük, így a jól küzdő vendégcsapat örülhetett jobban a megszerzett pontnak.

Dunaújváros PASE II–Dunafém-Maroshegy 1-1 (0-0)

50 néző, V: Závotka Cs.

DPASE II: Cseh T. (Gregorich) – Szili, Dorogi, Szabó Cs., Farkas S. – Szauter, Varga K., Hosszú P., Kovács Zs. – Tóth Á., Nagy R. Vezetőedző: Bakos Zsolt.

Dunafém: Matócza – Dopuda, Skultéti L., Pongrácz G., Gelencsér – Balogh T., Lelkes M., Bernáth T., Andrási (Pálinkás) – Farkas R., Bencze J. Vezetőedző: Nahóczky Attila.

Gól: Tóth Á. (92.) illetve Pongrácz (79.)

Jók: Dorogi, Szauter, Varga K., illetve az egész vendégcsapat

A Dunaújváros PASE II a találkozó elejétől folyamatosan alakította ki helyzeteit, amiket nem tudott értékesíteni, de összességében jól játszott a hazai csapat. A második félidőben a védekezésre összpontosító Dunafém fáradni kezdett, a DPASE pedig rátett egy lapáttal is. Ennek ellenére a vendégek szereztek vezetést, a 79. percben az első maroshegyi szöglet után Pongrácz talált a kapuba, 0-1. Továbbra is az újvárosiak játszottak mezőnyfölényben, de kimaradtak a helyzetek. Az utolsó pillanatban azonban pontot mentett a DPASE II, egy szabadrúgásból beívelt labdát fejelt Tóth Á. a hálóba, 1-1.

Iváncsa–Szár 5-1 (4-1)

200 néző, V.: Szabó János.

Iváncsa: Boldog (Gábor) – Facskó (Pregitzer), Mondovics, Schäffer (Kamocsa P.), Sinka R. – Aradi (Nagy A.), Berényi B., Csikesz P., Márki D.- Balogh L., Jankovics. Vezetőedző: Miskovicz Bálint.

Szár: Berki – Haász, Juhász A., Szabó Sz., Fenyvesi V. (Szekeres) – Boros Z., Mérten, Szabó T., Fenyvesi Sz.- Vincze P., Sátori. Vezetőedző: Lacza Albert.

Gól: Balogh L.(19., 39., 44.), Berényi B.(29., 80.), illetve Boros Z. (10.).

Kiállítva: Szekeres (87.).

Jók: Jankovics, Márki, Balogh, illetve senki.

12. perc: a vendégek büntetőt harcoltak ki, amelyet Boros magabiztosan értékesített,0-1. 16. perc: Berényi bal oldali szögletét Jankovics csak kevéssel fejelte a léc fölé. 19. perc: Mondovics ment el a bal oldalon, majd a tisztán helyezkedő Balogh elé tálalt, aki megkezdte a gólgyártást,1-1. 29. perc: Berényi a tizenhatos vonaláról két vendég védő között kilőtte a jobb alsó sarkot, 2-1. 39. perc: Márki remek labdát kapott Mondovicstól, a helyzetet akár ő maga is befejezhette volna, de önzetlenül Balogh elé passzolt, aki megszerezte második gólját, 3-1. 40. perc: A vendégek jobb oldalról elvégzett szabadrúgását Vincze fejelte kapura, Boldog jó helyen volt. 44. perc: Balogh immáron harmadik, csapata negyedik gólját szerezte, a saját maga által kiharcolt büntetőt biztosan értékesítette, 4-1. 55. perc: Mondovics mellel lekészített labdáját Márki csak néhány centivel rúgta mellé. 62. perc: Márki 22 méteres kapás lövése kevéssel kerülte el a vendégek kapuját. 75. perc: Kamocsa a bal oldalon játszotta tisztára magát, egy remek csel után Berényihez passzolt, aki tiszta helyzetben nem találta el a labdát. 86. perc: Márki egy remek átadással hozta helyzetbe Berényit, aki 15 méterről nagy gólt lőtt, 5-1. A vendég száriak nem kényszerítették komoly erőbedobásra a hazai csapatot.

Bicske–Velence Bericap 0-1 (0-0)

300 néző, V.: Rózsa.

Bicske: Miklós – Horváth P., Szabó B., Radics, Szoldáth D. – Lengyel G. (Vörös Z.), Molnár A., Pozsgai, Megyesi – Busai (Földes G.), Oláh. Vezetőedző: Erdész Ferenc.

Velence Bericap: Barsch – Totsche, Ódor, Kovács K., Dukon – Boda (Knausz), Molnár V., Gál D., Király P. (Tóth A.) – Szalai P. (Csikesz Z.), Kovács N.(Galaczi J.). Vezetőedző: Pavlik József.

Gól: Szalai P. (61.).

Kiállítva: Ódor (78.).

Jók: Szabó, Miklós illetve Dukon, Gál, Barsch.

Fertályóra elteltével Radics szabálytalankodott Gál ellen a kaputól 24 méternyire, Kovács N. lövését a hazai kapus a léc alól tornászta szögletre. Alig kezdődött el a második félidő, Dukon sarokrúgását Kovács K. fejelte mellé. Három perccel később Szabó lemásolta ellenfelét Megyesi szöglete után. Egy óra játék után a sokadik Boda bedobást követően kavarodás a hazai kapu előtt, Szalai eszmélt először és a kapuba bombázott, 0-1. A 77. percben a frissen beállt Földest Ódor a 16-oson belül földre vitte amiért 11-es, és kiállítás járt. Megyesi volt az ítéletvégrehajtó, de lövését Barsch nagy bravúrral szögletre ütötte. Az esélyesebb Velence a várt játékát játszotta, de jobban akart.

Sárszentmiklós–Polgárdi Vertikál 1-1 (0-1)

Vezette: Wittner József.

Sárszentmiklós: Lieszkovszky – Gráczer G., Gráczer B., Szabó G., Hegedűs Gy. – Tóth Zs., Szabó Sz., Fekete J., Bezerédi – Rozsos, Nagy Á. V.edző: Sárai György.

Polgárdi Vertikál: Pirik – Farkas D., Hencz, Borbás, Csizmadia G.- Jámbor Cs., Nyakas I., Csizmadia Sz., Kosztolányi B. – Hart, Tanárki M. V.edző: Beszédes S.

Gól: Krajcsovics (83.), illetve Kosztolányi (37.)

Remek rangadó keretében csapott össze a két veretlen együttes. A mérkőzést sok párharc, küzdelem jellemezte, valamint hazai oldalon főként a második félidőben az elszántság. Az első találatot a Polgárdi szerezte az első félidő derekán. A hazai védők közreműködésével a hosszún érkezett és a kapuba helyezett, 0-1. A második játékrészt az újonc uralta, több veszélyes beadással is operált a Sárszentmiklós, és a támadóharmadban tartotta a labdát. Az egyenlítő gólt a csereként remekül beszálló Krajcsovics szerezte egy kontratámadás végén. Szoros és izgalmas összecsapás volt, sok helyzettel, néhol hibás játékvezetői ítéletekkel. A hazai kapus, Lieszkovszky Zalán a 88. percben eltörte a sípcsontját, még vasárnap este megműtötték.

Tordas–Puskás FC II 4-1 (1-0)

100 néző, V.: Stumpf T.

Tordas: Heim – Endrefalvi, Németh J., Závodszky, Lizák – Takács Gy., Hadnagy, Farkas Zs., Kulin – Barabás, Barbai. Vezetőedző: Csillag Szilveszter.

Puskás FC II: Mikola – Szabó D., Beke N., Tóth A., Gajdos – Gálos Z., Heitler, Ábrahám, Kónya – Farkas J., Hajdú J. Vezetőedző: Sipos Zoltán.

Gól: Németh J.(16.), Hadnagy (61.), Endrefalvi (87.), Márkus (89.), ill. Tóth A. (55.).

Kiállítva: Németh J. (68.), ill. Heitler (76.), Sebján (86.).

Jók: az egész hazai csapat, illetve senki.

Lendületesen kezdte a játékot a hazai csapat, a 16. percben Farkas Zs. baloldali pontos beadását Németh J. léc alá fejelte. Az 55. percben Tóth A. révén a vendégek tizenegyesből egyenlítettek, 1-1. A 61. percben a hazai csapat szintén tizenegyesből vezetést szerzett Hadnagy révén, 2-1. A 87. percben Endrefalvi szabadrúgásból a rövid felső sarokba lőtt, 3-1. A 89. percben Márkus a bal összekötő helyéről, 16 méterről kilőtte a jobb alsó sarkot.

A Gárdony továbbra is hibátlan

A Viszló Trans megye I-es labdarúgó bajnokság 3. fordulójában a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő csapata továbbra is hibátlan.

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő–Martonvásár 3-2 (2-1)

150 néző, V.: Kovács J.

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő: Viniczai Á. – Léki, Pribék P., Hushegyi, Dombi D. – Csapó, Meggyes, Farkas G., Takács V.- Sowunmi A., Kiliti. Vezetőedző: Zimmerman Tamás.

Martonvásár: Szabó G.- Hernádi, Czene, Bognár K., Udvaros – Kővári, Szilágyi I., Magyar B., Bajor B. – Bozsó, Szigeti A. Vezetőedző: Patkós Csaba.Gól: Dombi D. (35.), Sowunmi A.(44.), Farkas G. (65.), illetve Bajor (42., 54.).Jók: Sowunmi, Dombi, illetve Bajor B..

Küzdelmes mérkőzésen háromszor is vezetést szerzett a Gárdony, de a Martonvásár  kétszer is kihasználta a hazaiak figyelmetlenségét. A 35. percben egy szép akció végén Hushegyi elfutott a szélen, átívelte a labdát a hosszú oldalra, ahol Dombi levette, majd a kapuba lőtte a játékszert, 1-0. A 42. percben egy szabadrúgást követően Bajor Balázs csúsztatott a hazai kapuba, 1-1. Nem örülhettek sokáig az egyenlítő gólnak a martoniak, mert a 44. percben egy kapushibát használt ki Sowunmi Attila, 2-1. A fordulás után nem sokkal ismét szabadrúgásból veszélyeztetett a Martonvásár. Egy hosszan előreívelt labdáról lemaradtak a gárdonyi védők, ezt Bajor köszönte szépen és a rövidsarokra fejelt, 2-2. Az utolsó szó azonban a hazaiaké volt, a 65. percben Farkas lövését óriási bravúrral védte Szabó G., de a kipattanót már a kapuba fejelte Farkas, 3-2. A Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő három mérkőzés után százszázalékos a bajnokságban, és Zimmerman Tamás csapatán kívül csupán a bajnoki címvédő Iváncsa tagja még a megye I-es hibátlanok előkelő delegációjának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!