Foci

2015.01.26. 17:55

IV. DPASE Kupa: mindkét korosztályt a Kecskemét nyerte

Vasárnap ismét gyerekzsivajtól volt hangos a Dunaújváros Sportcsarnok kis és nagy terme. A IV. DPASE Kupa korosztályos teremlabdarúgó tornán ezúttal az U7-es, és az U10-es csapatok versenyeztek a helyezésekért.

Gróf András

A két korcsoportban tizenöt csapat lépett pályára. Az elsőséget mind az U7-es, mind az U10-es korosztályban a Hírös ÉP Kecskemét szerezte meg. Az egyéni díjazottak kiválasztása nem volt egyszerű, hiszen a torna gólkirálya címért a nagyobbaknál döntetlen alakult ki, így a győztest büntetőrúgó verseny döntött.

Az U7-es korosztály végeredménye: 1. Hírös ÉP Kecskemét, 2. Kalocsai Méhecskék SE, 3. SZEOL SC Szeged, 4. Dunaújváros PASE (piros), 5. Dunaújváros PASE (kék), 6. Ercsi Kinizsi SE, 7. Csepel FC. Különdíjasok: Nagy Ákos (Hírös ÉP Kecskemét) legjobb játékos, Horváth Milán legjobb hazai játékos, Varga Nándor (Dunaújváros PASE) gólkirály.

Az U10-es korosztály végeredménye: 1. Hírös ÉP Kecskemét, 2. SZEOL SC Szeged, 3. Tökmag Focisuli Őrbottyán, 4. Csepel FC, 5. Dunaújváros PASE A , 6. Baracs SE, 7. Törökbálint, 8. Dunaújváros PASE B . Különdíjasok: Gazdag Merse Vazul (Hírös ÉP Kecskemét) legjobb kapus, Mahler Gergő (SZEOL SE) legjobb játékos, Győrfi Bálint legjobb hazai játékos, Horváth Zalán (SZEOL SE) gólkirály.

A díjakat a gyerekek a főszponzor Dunaújváros Megyei Jogú Városának nevében Lassingleitner Fruzsinától, az oktatási, kulturális, ifjúsági és sportbizottság tagjától, valamint a Dunaújváros PASE első osztályban játszó csapatának két játékosától, Burucz Barnától és Nagy Gergelytől vehették át.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!