Foci

2014.09.05. 17:10

Móron a DPASE második csapata

Dunaújváros - A Fejér megyei labdarúgó-bajnokságokban szereplő együttesek már a negyedik fordulót játsszák a hétvégén.

Gróf András

A Viszló Trans megyei első osztályban mindkét körzetünkhöz tartozó gárda vasárnap lép pályára. A Dunaújváros PASE második csapat a móriak vendége lesz. A dunaújvárosiak az előző fordulóban csak a hosszabbításban szerzett góllal tudtak pontot menteni a Dunafém-Maroshegy ellen hazai környezetben. Igaz, ezen a meccsen senki sem játszott vissza az első csapat keretéből. Most elképzelhető, hogy más lesz a helyzet, hiszen ezen hétvégén a válogatott Eb-selejtezője miatt nincs forduló az első osztályú bajnokságban. Nincs könnyű helyzetben a Mezőfalva, hiszen a bajnokság eddigi három fordulójában még nem szereztek pontot, és hétközben 1-1-es döntetlennel kiestek a kupából is a megyei másodosztályú Nagylók otthonában. A bajból ennyi is elegendő lenne, de ezúttal a tavalyi bajnok, az idei pontvadászatot is vezető Iváncsát fogadják. Az eltiltások és sérülések miatt erősen tartalékos mezőfalviak elsődleges célja elsősorban a nagy gólkülönbségű vereség elkerülése lehet.

A másodosztály Agárdi Termál csoportjában az első három fordulóban huszonkét gólt kapó újonc Nagykarácsony szombaton az Aba vendége lesz. Nem valószínű, hogy ezen a találkozón szerzik meg idei első pontjukat. Másnap három idegenbeli találkozót követően bemutatkozik hazai közönségének a Baracs gárdája. Ellenfelük a Mezőszilas együttese lesz. Az adonyiak a szerdai kupabúcsút követően a bajnokságban vigasztalódhatnak. Erre minden esélyük meg is van a Soponya ellen. A kulcsiak az őszi szezonban három hazai meccset követően először utaznak idegenbe. Ellenfelük a Káloz együttese lesz, akik eddig a várakozás alatt szerepeltek, igaz az utóbbi két fordulóban élcsapatok ellen léptek pályára.

A harmadosztály Horfer Serleg csoportjában ma rendezik a Rácalmás - Vajta találkozót. A rácalmásiak két győzelemmel kezdték a szezont, majd döntetlent játszottak Alapon. Valószínű, hogy begyűjtik mindhárom bajnoki pontot. Vasárnap Nagyvenyimre látogat a Kisapostag-DASE csapata. A két pontvesztesség nélkül álló gárda találkozója jó szórakozást ígér. A nap másik összecsapásán a még pont nélkül Perkáta az Előszállás együttesét fogadja.

Minden mérkőzés 16.30 órakor kezdődik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!