DPASE: nem lesz könnyű megállítani a Vácot

2016. február 26., 18:30 szerző: Gróf András
komment
Dunaújváros - A Merkantil Bank Liga NB II tizenhetedik fordulójában ma 14 órakor a Vác FC gárdáját fogadja a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A váciak az utolsó előtti, kieső helyen zárták az őszi szezont, de a tizenharmadik forduló óta nem szenvedtek vereséget. Előtte Sisa Tibor vezetőedzőt, az egykor Dunaújvárosban is tevékenykedő Nagy Tibor váltotta, akinek vezetésével még az ősszel otthon legyőzték az FC Ajkát és a Budaörsöt, míg döntetlent játszottak Szigetszentmiklóson. Jól kezdték a tavaszt is, hiszen hazai környezetben, a hajrában szerzett két góllal megverték a feljutásra nagy eséllyel pályázó Mezőkövesd együttesét. A kiesés ellen menekülő váciak a Dunaújváros Stadionban is győzelmi reményekkel lépnek majd pályára. A mai találkozó játékvezetője Lovas László lesz, akinek munkáját asszisztensként Kiss Balázs és Máyer Gábor segíti majd.

A tizenhetedik forduló további párosítása a következő: Soroksár - FC Csákvár, Szigetszentmiklós - Soproni VSE, Szeged-2011 - BFC Siófok, Gyirmót FC Győr - Kisvárda, FC Ajka - Szolnoki MÁV FC, Mezőkövesd - Balmazújváros, Budaörs - Zalaegerszegi TE.

Gróf András

2016. február 26., 18:30 szerző: Gróf András

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...