Foci

2014.09.12. 14:35

Nyíregyházán a DPASE

A tavalyi bajnoki esztendőben még a másodosztályban küzdött egymással a Dunaújváros PASE és a Nyíregyháza labdarúgócsapata, szombaton 18.30 órakor azonban már az NB I-ben mérkőznek egymással.

Gróf András

A Dunaújváros Stadionban még folyik a világítás kiépítése, így a két együttes elcserélte a pályaválasztói jogot, tehát a nyírségi megyeszékhelyen lesz a mostani találkozó. A házigazdák az eddigi hat fordulóban hét pontot gyűjtöttek, amivel tizenegyedik helyen állnak a bajnoki tabellán. Az első két fordulóban otthon játszottak. A nyitómeccsen döntetlent értek el a Debrecen ellen, majd kikaptak a Pakstól. Ezt követően azonban nyertek a Honvéd otthonában. A negyedik körben hazai környezetben kikaptak a Videotontól, és Ferencváros új stadionjának első hivatalos bajnokiján is. Legutóbb a Pápa vendégeskedett Nyíregyházán, akik pont nélkül távoztak. Az eddigi találkozókon hat gólt szereztek, védelmük viszont kilencszer kapitulált, így mínusz három a gólkülönbségük.

A DPASE a múlt héten az MTK otthonában nyert 3-2-re Ligakupa mérkőzést. K.épünkön a dunaújvárosi Farkas Viktor (balról) küzd a labdáért Horváth Zsolttal

A nyíregyházi találkozón Bognár Tamás fújja a sípot, asszisztensei Berettyán Péter és Albert István lesznek.

A dunaújvárosi szurkolók számára ajánlott az online jegyvásárlás (http://meccsjegy.mlsz.hu/hun/PlaceInfo/3022/Nyiregyhaza-Spartacus-FC), mivel a helyszínen a mérkőzés előtt két órával bezárnak a pénztárak. Ennek megfelelően 12 órától, 16.30-ig lehet megvásárolni a jegyet, ami 1200 forintba kerül. A helyszíni jegyvásárláshoz szükség van a személyi igazolványra.

A hetedik forduló mérkőzései: DVSC-Teva - PMFC-Matias, Budapest Honvéd - Szombathelyi Haladás, Kecskeméti TE - Győri ETO FC, MVM-Paks - DVTK. A vasárnapi párosítás a következő: Videoton FC - Újpest FC, Ferencvárosi TC - Puskás Akadémia FC.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!