Foci

2015.02.23. 20:20

A bajnoki pontok sorsa csak az összecsapás hajrában dőlt el az Aramis javára

Dunaújváros - A futsal NB I felsőházi rájátszásának első fordulójában a Dunaferr-DF-Renalpin FC együttese az Aramis SE gárdáját fogadta hétfő este.

Gróf András

Dunaferr-DF-Renalpin FC – Aramis SE 1-3 (1-0)

Dunaújváros Sportcsarnok, 500 néző. Vezette: Ábrahám Tibor, Horváth Zoltán (Csirke Rudolf).

Dunaferr-DF-Renalpin FC: Hegedűs – Szente, Safar, Togoi, Aradi. Csere: Rigó (kapus), Schrancz B., Nagy R., Ivacs, Nagy A., Huber. Vezetőedző: Baranyai Pál.

Aramis SE: Sikur – Frank, Hosszú, Csopaki, Klacsák. Csere: Kovács, Farsang, Jovánczai, Da Silva Ribeiro Roni, Horváth N., Horváth Sz., Sárközi, Boldizsár (kapus). Vezetőedző: Frank Tamás.

Alaposan megszervezte védekezését a dunaújvárosi együttes. Az első félidőt sikerült is kapott gól nélkül lejátszani. Ráadásul Aradi a tizedik percben a vezető találatot is megszerezte (1-0). A szünetet követően nagyobb sebességi fokozatra kapcsoltak a vendégek, aminek következtében Csopaki a huszonötödik percben kiegyenlített (1-1). A folytatásban is hősiesen küzdött a dunaújvárosi együttes. A hajrában azonban a rutinos vendégek feltörték az ellenállást. Három perccel a lefújás előtt az Aramis SE csapatkapitánya, Da Silva Ribeiro Roni megszerezte a vezető találatot (1-2). A végjátékban a kitámadó hazaiak ellen Klacsák szerzett újabb gólt (1-3), ami végérvényesen eldöntötte a három bajnoki pont sorsát. A tegnapi másik mérkőzés eredménye: FC Veszprém – Rába ETO 3-4.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!